Benfica x Vilafranquense: Mira on VEURE la Copa de Portugal EN DIRECTE

El Benfica s'enfronta al Vilafranquense en aquest Diumenge (13) a les 17:30 (hora de Brasil), a Estadi Luz de Lisboa, per a la 4a ronda de la Copa de Portugal. El partit serà retransmès per streaming ESPORT TV a Portugal a les 20:30h.

Els rivals del Benfica són el Vilafranquense aquest diumenge, 13 de desembre, en un partit dels vuitens de final de la Copa de Portugal de l'edició 2024/2024.

A la Copa de Portugal, el Benfica va tenir el privilegi d'un debut tardà ofert als equips de la divisió elit. Va obrir la seva participació en la tercera fase. Es va enfrontar, fora del seu domini, al petit Paredes. Ha confirmat el seu favoritisme, però amb una victòria ajustada per 1 a 0. Samaris ha marcat al minut 26 de la primera fase. Molt per sota de les expectatives creades per les fortes inversions fetes pel club en fitxatges.

Aquest ha estat l'estàndard per a l'equip de Lisboa aquesta temporada. Continueu fent una campanya comuna, dins dels estàndards. Una mica abans del previst. El dijous 10 de desembre van empatar, 2-2, amb l'Standard Lieja, a Bèlgica. Va aconseguir classificar-se per a la segona volta, però només com a segon del grup D. Va aconseguir 12 punts (tres victòries i tres empats). Dos menys que els Rangers d'Escòcia, l'altre classificat.

Fins i tot al Campionat de Portugal, no té el rendiment ni els resultats esperats. Amb 21 punts (set victòries i dues derrotes) ocupa el segon lloc de la classificació. Està dos punts per sota de l'Sporting. Com a principal, van jugar 15 punts i n'han guanyat 12 (quatre victòries i una derrota) després d'haver marcat 11 gols i n'ha encaixat sis.

Benfica x Vilafranquense: on veure, programar, programar i les últimes notícies, seguir minut a minut en temps real.

BENFICA ÉS UNA VOLTA: Helton, Gilberto, Otamendi, Jardel, Nuno Tavares, Gabriel, Pizzi, Pedrinho, Rafa, Gonçalo Ramos i Seferovic-