💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Bundesliga alemanya
Data: dissabte, 17 d'octubre de 2024
Comença a les 17:30 del Regne Unit / 18:30 CET
Lloc: Schuco Arena.

Els bavaresos estan en perill ara després de la derrota davant el Hoffenheim. Van aconseguir una victòria per 4-3 sobre l'Hertha per fer una declaració, però encara no va estar al nivell que esperem d'una victòria de 3 punts ara.

I és en aquest escenari on apareix el Die Blauen, equip que només a finals de la temporada passada va ascendir a primera divisió. Els bavaresos, frustrats i decidits, haurien de tenir una jornada de camp davant d'aquest baix rival.

També tenen un balanç d'h2h impressionant contra aquest rival al llarg dels anys (com és el cas de gairebé tots els equips d'Alemanya).

Probablement espereu una gran victòria del Bayern de Munic aquest dissabte.

Arminia Bielefeld - Bayern de Munic: cara a cara (h2h)

• L'última vegada que els dos es van enfrontar al camp, els vigents campions van aconseguir una victòria per 0-1.
  • També havien guanyat vuit dels seus nou partits anteriors.
  • Des de l'any 1997, només ha perdut dues vegades contra el seu rival.
  • En els últims 14 anys, els amfitrions no han marcat mai cap gol en aquest estadi.

Arminia Bielefeld vs Bayern de Munic: Vista prèvia

Els d'Uwe Neuhaus van perdre per 1-0 fora de casa l'última jornada, contra el Werder Bremen. Després que l'equip local tingués un gol anul·lat el dia 20º minut del VAR, ho van compensar amb un altre gol set minuts després i van mantenir l'avantatge fins al xiulet final.

Mentrestant, els equips de Hans-Dieter Flick van aconseguir una victòria a casa per 4-3 la setmana passada contra l'Hertha. En una classe magistral d'atac, Robert Lewandowski va marcar els quatre gols del vigent campió d'Europa. De fet, va posar el guanyador en 90+3.rd minut.

De cara al futur, els bavaresos són fàcilment el millor equip del món en aquests moments i estan decidits a repetir una vegada més les gestes heroiques de la temporada passada.

S'enfronten a un equip recentment promocionat sense experiència de primer nivell. I de seguida és un partit desigual.

A més, els homes de Flick també tenen un rècord h2h dominant contra aquest oponent. Intentaran fer una actuació impecable i, en el procés, intentaran esborrar el record de la derrota de Hoffenheim.

Tenint en compte aquestes observacions, el Bayern de Munic hauria d'assegurar els tres punts, i això també amb estil.

Arminia Bielefeld vs Bayern de Munic: consells d'apostes

• Bayern de Munic -1.5 Handicap asiàtic @ 1.60 (3/5)
  • Més de 2,5 gols de l'equip del Bayern de Munic a 1,60 (3/5).

Busques més jocs? llegir-ho tot Prediccions de la Bundesliga alemanya aquí o aneu a la nostra pàgina principal pàgina de consells de futbol.

????Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.