💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

UEFA Europa League
Data: dijous, 1 d'octubre de 2024
Comença a les 15:00 del Regne Unit / 16:00 CET
Lloc: Estadi de l'Acadèmia de Futbol d'Erevan.

Després de dos partits consecutius decidits a la pròrroga, Ararat-Armènia rebrà el contingent serbi a Erevan.

A quarts de final, els locals es van enfrontar a casa amb el Fola, que va acabar amb un empat 3-3. A la pròrroga, van marcar un gol per avançar en el partit. Es van enfrontar al Celje a la semifinal, que va suposar un empat sense gols en noranta minuts i un marcador similar d'1-0 al final de la pròrroga del partit.

Després de perdre la semifinal de classificació de la Lliga de Campions, el Crvena Zvezda provarà sort a la final de classificació de la Lliga Europa per col·locació directa. Els actuals campions de la Superlliga visitaran després d'una seqüència de dues victòries consecutives en la nova edició del campionat.

Predicció Ararat-Armenia vs Estrella Roja de Belgrad

Ararat-Armènia han mostrat un estil de joc més defensiu a les eliminatòries d'EL aquesta temporada, i els empats de noranta minuts consecutius són una clara evidència d'aquesta tendència. L'equip local té avantatge a terra, però pot ser que la força del seu equip no sigui suficient per contenir els atacs de l'Estrella Roja de Belgrad en el partit.

Crvena Zvezda va passar directament a la final del torneig. Tenen una ratxa de victòries en els dos últims partits del seu campionat nacional. Ambdues victòries van donar lloc a la porteria a blanc, així que podem comptar amb els visitants per classificar-se a la Lliga Europa aquesta temporada.

Segons les estadístiques anteriors, és probable que vegis menys gols al joc. El partit s'està perfilant com un joc de gols baixos i un 3,5 gols per sota és probablement la millor aposta per als apostadors. A més, la victòria fora de casa a temps complet també ajudarà als apostadors a obtenir beneficis dignes del partit a l'estadi de l'Erevan Soccer Academy.