💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Països Baixos - Eerste Divisie
Data: divendres, 4 de desembre de 2024
Comença a les 20:00 del Regne Unit / 21:00 CET
Lloc: Yanmar Stadium.

Black Sheep ha estat el millor equip de la competició juntament amb Cambuur, i actualment també és segon a la taula. També és la tercera vegada que es marca més gols i, a l'interior, ha estat el millor equip indiscutible.

De fet, va anotar més punts en els partits a casa (tot i jugar un partit menys) i va encaixar un total d'un gol en les seves set aparicions al Yanmar Stadion.

Mentrestant, els homes d'Ab Plugboer no han mostrat cap mena de consistència en els darrers temps, i tenen un balanç de cara a cara contra aquest rival al llarg dels anys.

Per descomptat, espereu que Almere funcioni perfectament aquest divendres.

Almere City vs Jong Utrecht Cara a cara (h2h)

• Els homes d'Ole Tobiasen han guanyat set dels seus vuit partits anteriors i també estan invictes en vuit dels seus últims nou enfrontaments.
  • Havia marcat dos o més gols en sis dels vuit partits anteriors.
  • En aquest lloc, l'equip local té un percentatge de victòries del 100%.
  • L'equip local ha marcat dos o més gols en tots els seus partits menys un en aquest estadi.

Predicció Almere City vs Jong Utrecht

Els homes de Plugboer no han guanyat en 11 dels seus 16 partits anteriors i no han guanyat en 18 dels seus 23 partits com a fora.

D'altra banda, els seus homòlegs van quedar invictes en 20 dels 22 partits anteriors, i a casa es troben en una seqüència de sis victòries consecutives. De fet, han guanyat 11 dels seus últims 14 partits en aquest estadi i han sumat un marcador de 14-1 en els seus últims sis partits a casa.

Finalment, Black Sheep també té un rècord de victòries de partits de cara a cara a casa 100%.

Tenint en compte aquestes observacions, espereu que l'Almere guanyi aquest cap de setmana.