💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

amistós internacional
Data: dimecres, 11 de novembre de 2024
Comença a les 15 de la tarda al Regne Unit
Lloc: Elbasan Arena, Elbasan.

Albània va empatar sense gols contra Kazakhstan i Lituània en dos partits a l'octubre, però encara tindrà l'oportunitat de liderar el grup C del grup 4, ja que està a dos punts de Bielorússia i acull tants marcapassos com el Kazakhstan. durant els set següents. dies.

Els vermells i negres reben els seus veïns Kosovo per primera vegada en un amistós dimecres i esperen posar fi a una ratxa de tres partits sense victòries on tampoc no han aconseguit anotar. Han estat sòlids defensivament, però encara estan desesperats per redescobrir la seva forma en l'últim terç en el que serà el seu únic segon partit a casa de l'any.

Kosovo ha estat difícil de vèncer, però no s'ha mostrat gaire en el difícil grup 3 de la Lliga C, dominat per Eslovènia i Grècia que els han desafiat al final. Kosovo suma dos punts en quatre jornades i té una batalla per sobreviure als enfrontaments amb Eslovènia i, el que és més important, Moldàvia. També han vist algunes probabilitats molt properes recentment, però realment no els veiem tancant tots els focus cap al seu objectiu aquí. En canvi, esperem veure una competició més emocionant a l'Elbasan Arena!

Albània vs Kosovo cara a cara

Kosovo va aconseguir una victòria amistosa per 3-0 dels dos equips a Zuric fa dos anys.

Els equips s'han enfrontat només dues vegades fins ara i Albània encara no ha guanyat als seus rivals.

Tanmateix, hem vist dos thrillers i set gols al llarg del camí, cosa que promet un gran objectiu ara.

Predicció Albània vs Kosovo

Anem a Albània per canviar de rumb i finalment aconseguir una victòria sobre Kosovo, buscant una victòria a casa a 2,37. Els hem vist difícils de vèncer i desesperats per tornar a la pista, cosa que promet un gran repte a Elbasan, tot i que encara no hi ha gaire en joc.

També esperem veure més gols aquesta vegada i els registres de cara a cara dels equips suggereixen el mateix. Esperem veure un enfocament d'atac en ambdós extrems i anem a aconseguir més de 2,5 FT a les 2,10, cosa que també sembla un bon valor. Amb set gols en dos enfrontaments de cara fins ara, sembla que també val més el mateix.