💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

la lliga espanyola
Data: diumenge, 18 d'octubre de 2024
Comença a les 17:30 del Regne Unit / 18:30 CET
Lloc: Estadi de Mendizorrotza (Vitòria-Gasteiz).

L'Alavés està lluitant per mantenir la seva defensa en forma, i els sis gols que ha encaixat en cinc jornades fins ara són una mostra clara del seu mal resultat.

Jugar a casa és el seu gran actiu i la victòria per 1-0 a casa davant l'Athletic de Bilbao millorarà la moral dels jugadors.

L'Elx està per sobre dels amfitrions a la taula, tot i ser un equip ascendit a la barreja. Van mostrar una forma mixta a la campanya, anotant tots els resultats probables en la forma en tres intents.

L'equip està invicte en els seus dos últims partits, després d'un empat sense gols a casa davant l'Osca en l'anterior partit del calendari de lliga.

Cara a cara Alavés - Elx (h2h)

• El visitant registra tres de les últimes cinc victòries generals.
  • L'anterior enfrontament va resultar en un empat sense gols.
  • Els dos equips no han marcat en sis partits.
  • Només un dels últims sis partits va acabar amb empat.
  • Els locals només han perdut un dels seus set partits a casa.
  • El visitant no ha aconseguit marcar en tres de les seves últimes cinc visites.

Predicció Alavés vs Elx

L'Alves gaudeix d'avantatge de camp en el partit i només ha perdut un dels últims tres partits de la campanya. A més, l'equip local està recuperat de la seva primera victòria a la Lliga en aquest període i intentarà millorar aquesta forma en el proper partit.

L'Elx està invicte en els seus dos últims partits, però és probable que la seva defensa feble suporti els atacs del Glorioso durant els 90 minuts, sobretot en la seva nova forma. L'equip local només va perdre un dels darrers set partits a casa amb l'ascens.

D'acord amb aquestes estadístiques, una victòria a casa a temps complet sembla l'opció ideal. Tanmateix, els apostadors estan millor amb la punta perquè Alaves guanyi qualsevol part del partit en noranta minuts. Amb una probabilitat d'1,44, garanteix més seguretat als apostadors per obtenir rendiments decents.

A més, la mitjana de gols ha estat baixa per als dos equips aquesta temporada. Però el partit probablement veurà alguna acció a mig camí. La punta de més d'1,5 gols amb una probabilitat d'1,57 probablement serà suficient per al requisit de l'àrea de gol.