💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Data: dissabte, 7 de novembre de 2024
Comença a les 15 h al Regne Unit
Lloc: Cars Jeans Stadium, Den Haag.

L'acció de dissabte a l'Eredivisie holandesa arrenca a la capital, on ADO Den Haag dóna la benvinguda al Twente.

Els amfitrions tenen un inici molt complicat per a la nova campanya nacional i actualment es troben a només un punt i un lloc per sobre de la zona de descens. La seva forma ha estat molt inconsistent durant les últimes setmanes, i només ha aconseguit una victòria en els seus últims cinc partits.

Twente ha mostrat un creixement constant des que va tornar a l'elit de l'Eerste Divisie. L'equip d'Enschede ocupa actualment la sisena posició, amb 14 punts en set jornades.

Tenint en compte la qualificació, no és estrany que s'ofereix una probabilitat d'1,85 a la victòria de carretera.

Den Haag vs Twente cara a cara

Aquests dos equips s'han enfrontat 31 vegades en el passat i les estadístiques són molt favorables als visitants. Twente va guanyar 17 vegades, mentre que va perdre vuit partits contra ADO Den Haag.

Sis dels últims set partits entre ells van acabar amb BTTS o amb més de 2,5 gols.

ADO Den Haag no ha perdut davant el Twente aquí en les seves últimes sis trobades.

Predicció Den Haag vs Twente

Tot i que els resultats d'octubre van estar lluny de ser ideals, val la pena afegir que ADO Den Haag tenia un calendari molt dur. Van perdre contra Feyenoord, PSV i Vitesse, equips que actualment pertanyen a la màxima categoria del futbol holandès.

L'empat a casa contra l'AZ Alkmaar 2-2 FT va ser una bona actuació. Michiel Kramer va assegurar un punt en aquell partit amb el seu gol només tres minuts abans del xiulet final.

La tradició també diu que la Den Haag rarament perd davant el Twente a casa, de manera que o estem d'humor per guanyar a casa o tenim una doble possibilitat d'1,83.

El major avantatge de Twente fins ara és la seva gran eficiència. Van marcar 16 gols en els primers set partits. El davanter brasiler Danilo encapçala les llistes d'equips amb sis gols en set partits. Quan es tracta de dies fora, el Twente guanya, empata i perd.