💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Sèrie A d'Itàlia
Data: dilluns, 26 d'octubre de 2024
Comença a les 19 h al Regne Unit
Lloc: Giuseppe Meazza, Milà.

La temporada perfecta per a l'AC Milan continua; Els rossoneri són l'únic equip de la Sèrie A que manté un rècord de victòries del 100% després de quatre jornades. A més d'unes actuacions fenomenals a l'escenari domèstic, també va començar la campanya de la Lliga Europa amb una victòria en una jornada difícil contra el Celtic FC.

L'AC Milan té un derbi més per jugar davant l'AS Roma dilluns a la nit. Aquest duel també tancarà la cinquena ronda de la Sèrie A i estem desitjant veure un veritable espectacle.

Pel que fa a les probabilitats, els amfitrions es veuen com els grans favorits per guanyar amb una probabilitat de 2.20.

AC Milan vs Roma Head to Head

Aquests dos equips tenen una llarga trajectòria pel que fa als partits cara a cara. S'han disputat 56 partits fins ara i el marcador està empatat amb 19 victòries cadascun, més 18 empats.

L'AC Milan té unes estadístiques molt millors pel que fa als duels de Giuseppe Meazza, ja que ha guanyat tretze partits i només n'ha perdut set.

La reunió més recent també va tenir lloc a Milà, el juliol d'enguany. Els rossoners han celebrat la victòria per 2-0 gràcies als gols d'Ante Rebic i Hakan Calhanoglu.

Predicció AC Milan vs Roma

L'AC Milan està per sobre de les expectatives en aquesta nova campanya futbolística. Zlatan Ibrahimovic va liderar l'equip el cap de setmana passat amb una gran victòria davant l'Inter de Milà.El Derbi Della Madonnina va acabar 2-1 a favor dels rossoneri.

Pocs dies després d'enfrontar-se al Celtic a Glasgow en el seu primer partit de l'Europa League. Rade Krunic va tenir una oportunitat a l'alineació titular i finalment va marcar el seu primer gol amb l'AC Milan. Van guanyar el partit per 3-1.

L'única petita preocupació per a Stefano Pioli és que la línia defensiva només ha mantingut dues porteria en els últims sis partits.

L'AS Roma també va participar en l'acció de l'Europa League entre setmana. Van derrotar els campions suïssos Young Boys a Berna tot i haver perdent per un gol. Bruno Peres i Kumbulla han fet gols a la segona part.

Pel que fa a la campanya nacional, la Roma va començar malament, acumulant només set punts en quatre jornades. La millor actuació fins ara va ser en l'empat 2-2 amb la Juventus a casa. Donar suport als gols en el partit d'aquest dilluns és l'opció més segura.