💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Duitse Bundesliga
Datum: Saterdag 3 Oktober 2024
Begin om 14:30 VK / 15:30 CET
Plek: Weserstadion.

Die Blues het pas in Afdeling Een deurgedring en het ondanks hul onervarenheid hul stempel afgedruk. Die eerste wedstryd was teen Frankfurt, een van die beste spanne in die liga, en het steeds daarin geslaag om 'n gelykopuitslag van 1-1 te verseker.

Die span het dit opgevolg met 'n 1–0 tuisoorwinning oor Keulen. Dit lyk of vertroue hoog is in die Blues-kamp, ​​en hulle sal probeer om hul onoorwonne reeks met nog 'n week te verleng.

Hulle sal egter mededingende River Islanders daarvoor moet aandurf. Florian Kohfeldt se manne het daarin geslaag om in die Bundesliga te bly ondanks die feit dat hulle verlede seisoen by die relegasie-uitspeelrondes ingesluit is, en hulle het ook momentum opgebou met sterk vertonings in die voorseisoen.

Terwyl die wedstryde vriendelik was, was die span baie belowend in hierdie wedstryde. Daarbenewens is hulle ook tuis en het 'n indrukwekkende h2h-rekord teen hul mededinger oor die jare.

Ons kan seker verwag dat albei spanne op gelyke voet sal wees. En te oordeel aan onlangse vertonings, is die waarskynlike uitkoms dat albei spanne die agterkant van die net sal vind. Al drie punte sal waarskynlik na die gashere gaan, maar die mees belowende weddenskap is die BTTS.

Werder Bremen vs Arminia Bielefeld: kop-aan-kop (h2h)

• Die River Islanders is op 'n wenreeks van twee wedstryde.
  • Sewe van die vorige agt byeenkomste het doele van albei spanne gehad.
  • Agt van die laaste nege oorwinnings by hierdie plek het aan die gashere gegaan.
  • As 'n enkele wedstryd in 2009 buite rekening gelaat word, het die tuisspan twee of meer doele in elke wedstryd sedert 1997 op hierdie terrein aangeteken.

Werder Bremen vs Arminia Bielefeld: Voorspelling

Kohfeldt se aanklagte het weg van die huis met 1-3 in die laaste ronde teen Schalke gewen. Intussen het Uwe Neuhaus se manne 'n tuissege van 1-0 oor Keulen behaal.

Voortaan het die River Islanders groot stamina getoon om relegasie verlede seisoen te vermy en is vasbeslote om nie weer daardie toets te laat slaag nie.

Hulle het die afgelope tyd baie doele aangeteken, en ná uitgebreide buiteseisoen-voorbereiding lyk hul aanval goed.

Hulle is ook vol vertroue dat hulle teen 'n pas bevorderde span te staan ​​kom en hulle oor die jare in h2h-ongelukke oorheers het.

Jy sou waarskynlik verwag dat hulle 'n konstante bedreiging vir die opponerende helfte vir die hele negentig minute sal skep.

Aan die ander kant lyk dit asof Neuhaus se manne vasbeslote is om hierdie seisoen 'n boonste helfte te verseker, en tot dusver het hulle getrou aan hul doel gebly. Selfs in die eerste wedstryd het hulle baie veggees getoon, onder meer teen Eintracht Frankfurt, 'n konstante aanspraakmaker op Europese plekke in die Bundesliga.

Ten slotte, die meeste h2h-botsings tussen hierdie twee spanne het nog altyd doele van beide kante gehad. En as sodanig, verwag dat dieselfde ook hierdie Saterdag sal gebeur.

Werder Bremen vs Arminia Bielefeld: weddery wenke

• Albei spanne sal teen 1,60 (3/5) aanteken.
  • Meer as 2,5 wedstryddoele vir 1,80 (4/5).

Op soek na meer speletjies? lees alles Duitse Bundesliga voorspellings hier of spring na ons hoofblad sokker wenke bladsy.

????Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.