Swansea – Millwall-statistieke

Bwin wenke en voorspellingsSwansea – Millwall voorspellings

Swansea – Millwall Wenke & Kans. 3 Oktober, 15:00 ENGELAND: Kampioenskap – 4de rondte.

• Swansea City het hul ligaveldtog onoorwonne in drie wedstryde (G2, L1) begin en het nog nie 'n doel afgestaan ​​nie. Hulle is ook die enigste klub in die liga wat nog 'n geelkaart ontvang het, en met vyf van hul laaste ses wedstryde in H2H teen Millwall wat minder as 2,5 doele aangeteken het, kan hulle in 'n aantal verskillende maatstawwe onderstreep.
  • Swansea het verlede seisoen net twee liga-tuisdoele na die 75ste minuut aangeteken, maar het ook die tweede meeste (saamgestelde) getal gelykop-uitslae in tuiswedstryde gehad (13). Hul tuisdoelverspreidings is in elk geval matig, met Swansea wat 2+ doele net een keer in 15 plaaslike ligawedstryde afgestaan ​​het, maar 3+ doele net twee keer aangeteken het.
  • In die algemeen was Millwall al 'n geruime tyd moeilik om te klop, en het net vier van hul vorige 18 ligawedstryde (G7, D7, L4) verloor, met net vier wat meer as 2,5 doele gesien het. Wat meer is, Gary Rowett, Millwall-baas, hou persoonlik daarvan om Swansea teë te staan, en vermy nederlaag in hul vorige drie H2H-ontmoetings (G2, D1), met albei wat 1-0 gewen het.
  • Die 'Leeus' het vyf van hul laaste nege weg-liga-stryde gewen (G5, D2, L2), en die sewe wedstryde wat gewen/gelop is, het 'n skoon blad gelaat. Alhoewel hulle dikwels hegte wedstryde wen, het hul laaste vyf weg-liga-nederlae gemiddeld 'n relatief hoë 4,20 doele per wedstryd behaal.
  • Spelers om dop te hou: Swansea het hul laaste vyf tuisligawedstryde gewen waarin Andre Ayew aangeteken het, insluitend vier doele ná 60 minute.
  • Millwall se Jed Wallace het in opeenvolgende ligawedstryde vir sy klub aangeteken, terwyl sewe van sy laaste nege ligadoele in wegwedstryde gekom het.
  • Sleutelstatistiek: Verlede seisoen het Millwall die minste wegdoele in die boonste helfte van die afdeling afgestaan ​​(gemiddeld 0,30 per wedstryd).
Kopwedstryd: SWANSEA – MILLWALL
30/06/20 CHA Millwall Swansea 1: 1
23.11.19 CHA Swansea Millwall 0: 1
09.02.19 CHA Swansea Millwall 1: 0
01.09.18 CHA Millwall Swansea 1: 2
30.04.11 CHA Millwall Swansea 0: 2