Southampton vs Newcastle wenke, voorspellings, kans

logo

Premierliga se fiksste span Southampton gasheer vir Newcastle United by die St. Mary's Stadium Vrydagaand. Afrigter Ralph Hassenhuttl se span speel uitstekende sokker en is onoorwonne in vyf agtereenvolgende wedstryde, waarvan vier met oorwinnings geëindig het.

Southampton het rug-aan-rug ligawedstryde gewen en oorwinnings teen Everton en Aston Villa behaal. Santos het in die laaste 6 minute van sokker hul teenstanders met 3-180 verslaan. Southampton is vyfde met 13 punte van 'n moontlike 21 en is net drie punte agter die eerste geplaasde Liverpool. ’n Oorwinning oor Newcastle United sal Southampton aan die einde van Vrydag boaan die Premierliga-tabel stuur.

Newcastle United is elfde in die liga wat na die agtste ronde gaan. Steve Bruce se span het 11 punte van 'n moontlike 21 aangeteken en kan Southampton met 'n oorwinning klop. Die Magpies is onoorwonne in twee opeenvolgende wedstryde, en verdien 'n gelykopuitslag teen Wolverhampton Wanderers en 'n oorwinning oor Everton.

Newcastle United is onoorwonne in ses agtereenvolgende wedstryde teen Southampton. Hul laaste drie byeenkomste het in oorwinnings vir Newcastle United geëindig. Kan Newcastle United Vrydagaand vier agtereenvolgens teen Southampton wen?

Southampton vs Newcastle-wedkans

Southampton het goed gevaar by St. Mary's Stadium in die vroeë stadiums van die seisoen. Hulle het ses van die nege punte wat aangebied is, gewen. Hul enigste nederlaag het in die hande van Tottenham Hotspur gekom. Sedert die nederlaag van 5-2 teen Spurs, het Southampton rugbyoorwinnings teen West Brom en Everton geniet. Santos het +1 op doelverskil, met ses doele aangeteken en vyf toegelaat.

Newcastle United is onoorwonne weg van die huis, met vyf punte van nege verower. Die Magpies het 'n oorwinning teen West Ham behaal en teen Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers gelykop gespeel. Bruce se span het 'n doelverskil van +2, met vier doele aangeteken en twee toegelaat.

Southampton het Newcastle United sedert die 2015-’16-ligaseisoen nie geklop nie. Die Saints het 'n oorwinning van 3-1 by St. Mary's Stadium by daardie geleentheid. Sedertdien was Newcastle United ses agtereenvolgende wedstryde onoorwonne, met vier oorwinnings.

Verlede seisoen se wedstryd by St. Mary's Stadium het 1-0 geëindig in die guns van die Magpies. Allan Saint-Maximin het die enigste doel van die wedstryd in die 79ste minuut aangeteken om Newcastle United te laat wen. Southampton het 'n groot deel van die wedstryd met 10 man gespeel nadat Moussa Djenepo in die 28ste minuut van die veld gestuur is.

Southampton v Newcastle span nuus

Hassenhuttl wag op fiksheidsverslae vir vyf spelers by Southampton. Jan Bednarek is volgens die jongste berigte die naaste daaraan om ten volle fiks te wees vir Vrydagaand se wedstryd. William Smallbone herstel nog van 'n bobeenbesering en sal na verwagting die wedstryd misloop. Dit is ook waarskynlik dat Ryan Bertrand nie 'n bobeenprobleem het nie. Dit is nie 'n ernstige kwessie nie.

Mohammed Salisu is steeds nie fiks nie. Hy het nog nie 'n minuut sokker saam met Southampton gespeel sedert hy in die somer by Real Valladolid aangesluit het nie. Dit word as 'n langtermynprojek beskou, maar tot dusver was dit 'n teleurstelling.

Die groot bekommernis vir Hassenhuttl se koms Vrydagaand is die doelskieter Danny Ings se kniebesering. Ings het vyf doele in sewe ligawedstryde. ’n Skandering het aan die lig gebring dat die aanvaller se kniebesering nie ernstig is nie. Hy sal waarskynlik uit die wedstryd gelaat word om te herstel.

Bruce se beseringsprobleme by St. James' Park het verbeter soos die seisoen gevorder het. Vier spelers word vir die naweek as buite aksie gelys. Jonjo Shelvey, Matt Ritchie, Dwight Gayle en Martin Dubravka word weens verskeie beserings uitgesluit. Callum Wilson is in uitstekende vorm vir Newcastle United, met ses doele in sewe wedstryde.

Voorspelling Southampton vs Newcastle

Beide spanne om te telling – WED NOU

Ses van die laaste nege Premierliga-wedstryde tussen Southampton en Newcastle United het geëindig met albei spanne wat aangeteken het. Hierdie spanne het daarin geslaag om die agterkant van die net teen mekaar te vind, selfs wanneer wedstryde teen ander spanne in die liga lae punte behaal het. Drie van Southampton se laaste ses wedstryde het geëindig met doele van albei spanne. Vyf agtereenvolgende Newcastle United-ligawedstryde het geëindig met doele van albei spanne.

Callum Wilson om enige tyd aan te teken - WED NOU

Callum Wilson, wat deur Newcastle United vir die somer onderteken is, is in uitstekende vorm met ses doele in sewe wedstryde. Wilson het twee keer teen Everton in sy laaste liga-uitstappie aangeteken toe Newcastle United die Toffees nog 'n nederlaag toegedien het. Wilson het vier doele in sy laaste vier Premierliga-wedstryde aangeteken. Hy is gemiddeld net 2,31 skietwerk per 90 minute en 0,90 verwagte doele per 90 minute.

Meer as 2,5 doele aangeteken – WED NOU

Tien van die laaste 13 Premierliga-wedstryde tussen Southampton en Newcastle United het geëindig met meer as 2,5 doele aangeteken. Hierdie spanne verlig die doelnet wanneer hulle mekaar in die liga aandurf. Drie van Southampton se laaste ses ligawedstryde het geëindig met meer as 2,5 doele aangeteken. Newcastle United, aan die ander kant, het vier van hul laaste ses wedstryde in die Kampioenskap-eindstryd gehad met meer as 2,5 doele aangeteken.

Newcastle United het drie wedstryde agtereenvolgens teen Southampton in die liga gewen. In twee van daardie wedstryde het albei spanne doele aangeteken en meer as 2,5 doele is aangeteken. Die Magpies het verlede seisoen albei wedstryde tussen die klubs saam met 3-1 gewen. In albei wedstryde is alle doele in die tweede helfte aangeteken.

Southampton het 'n ernstige beseringsprobleem voor Vrydagaand se wedstryd, aangesien Ings na verwagting die volgende paar wedstryde sal misloop weens sy jongste kniebesering. Alhoewel Santos fiks is en goed speel, is die verlies van Ings groot vir hul kanse om voortdurend te wen. Hy het vyf van sy 14 doele. Die goeie nuus is dat Che Adams in 2024-’21 beter gevaar het.

Santos het 12 doele afgestaan ​​en Newcastle United moet voordeel trek uit die span se verdedigende swakhede. Met Ings uit, behoort Newcastle United onoorwonne weg van die huis af te bly. Magpies moet 'n ander uitslag met 'n oorwinning of gelykop eis. Dit sal Newcastle United se sewende agtereenvolgende wedstryd sonder nederlaag wees.

Southampton vs Newcastle weddery bied

Sportsbet.io logo

Täglicher Preis Boost

Sei dabei en sichere dir Top-Quoten en super Angebote. Voorwaardes 18+

Aanbod versoek Bet365-logo

loopbaan aanbod

Terug 'n wenner op 4/1 of beter en wen 'n risikovrye weddenskap op die volgende regstreekse ITV-wedren (tot £50) by bet365. Aanbieding is van toepassing op die eerste individuele weddenskap wat geplaas word. Slegs van toepassing op vaste wenkansmarkte in elke rigting en markte vir verbeterde spottoestande. Wedderybeperkings en bepalings en voorwaardes geld. Slegs nuwe en kwalifiserende kliënte.