💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

UEFA-nasiesliga
Datum: Woensdag 14 Oktober 2024
Begin om 19:45 VK / 20:45 CET
Plek: Hampden Park.

Israel en Slowakye het effektief uit die wedloop om die boonste plek uitgesak, wat hulle 'n kaartjie na Liga A sou gee. Vir nou is die stryd net tussen Steve Clarke se manne en die enjins.

As in gedagte gehou word dat die twee mekaar hierdie Woensdag op Hampden Park aandurf, is die konfrontasie feitlik deurslaggewend, veral met een van die twee spanne wat deur 'n enkele punt geskei is.

As sodanig kan ons beslis 'n hewige konfrontasie verwag, en albei spanne sal bereid wees om tot die bitter einde te veg.

Met inagneming van beide spanne se vorm, hul desperaatheid en die omgekeerde wedstryd ('n driedoel-riller, met albei spanne wat die agterkant van die net slaan), verwag ons nog 'n doelwedstryd op Woensdag.

Skotland v Tsjeggië: kop-aan-kop (h2h)

• Die laaste wedstryd het in ’n wegholoorwinning van 1-2 vir Clarke se manne geëindig. Die wedstryd het net 'n maand gelede plaasgevind.
  • Nooit misluk om by die huis aan te teken nie.
  • Vyf van die agt vorige kragmetings het doele van albei spanne gesien.
  • Jaroslav Silhavy se aanklagte het twee of meer doele in alle mededingende wegwedstryde aangeteken.

Skotland v Tsjeggiese Republiek: Voorspelling

Andrew Robertson en sy seuns het in die laaste ronde teen Slowakye tuis 'n 1-0-oorwinning behaal. In 'n baie omstrede wedstryd het die gashere die oorwinning behaal ná 'n doellose eerste helfte.

Intussen het die Locomotives verlede week 'n wegholoorwinning van 1-2 teen Israel behaal. Die besoekers het hul twee vroeë doele in elke helfte aangeteken, hoewel die tuisspan een in 56 geslaan hetº minuut – ek kon nie meer een kry nie.

Soos sake staan, is albei spanne in goeie vorm. Clarke se manne het ses van hul vorige sewe wedstryde gewen en is die afgelope 12 maande onoorwonne.

Tuis was die laaste nederlaag in September 2019 en sedertdien het hulle 'n reeks oorwinnings in hierdie wedstryde behaal, behalwe vir 'n enkele wedstryd.

Aan die ander kant het hul teenstander drie van hul vorige vier wedstryde algeheel gewen en twee of meer doele in nege van hul vorige twaalf wedstryde aangeteken.

Langs die pad het hulle regdeur 2024 ’n wenreeks gehad en ook twee of meer doele in elk van daardie wedstryde aangeteken.

En laastens, vorige h2h-wedstryde was ook speletjies met 'n hoë telling.

Met al hierdie faktore in gedagte, word verwag dat albei spanne Woensdag sal punte aanteken, veral met bevordering na Liga A op die spel.