💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Frankryk-Ligue 1
Datum: Saterdag 26 September 2024
Begin om 16:17 VK / XNUMX:XNUMX CET
Plek: Stade Geoffroy-Guichard (Saint Etienne).

Hierdie wedstryd sal beslis 'n interessante skouspel wees, aangesien twee spanne naby aan die bopunt van Ligue 1 mekaar die stryd aansê.

Saint Etienne en Rennes bly onoorwonne, albei het 3 wedstryde gewen en 1 gelykop vir 10 punte elk en is tans onderskeidelik in die 1ste en 2de plek. Dit sal dus baie opwindend wees om hierdie wedstryd Saterdagmiddag te aanskou.

Saint Etienne het verlede naweek die eerste punte van die seisoen weg van Nantes verloor, toe die wedstryd 2-2 geëindig het, maar tuis het hulle 'n 100% rekord waar hulle reeds Straatsburg en Lorient geklop het.

Rennes sou boaan die liga gaan met 'n oorwinning, so hy het al die motivering wat hy nodig het. Die span kom na hierdie wedstryd met 'n oorwinning in die laaste 3 agtereenvolgende oorwinnings en die laaste wedstryd het geëindig met 'n 2-1 oorwinning oor Monaco, 'n indrukwekkende resultaat.

Op die pad het Rennes Nimes geklop en gelykop gespeel met Lille. Hulle het reeds 5 doele weg van die huis aangeteken.

Saint-Etienne v Rennes: kop-aan-kop

• Verlede seisoen het dié ligawedstryd 1-1 geëindig.
  • Rennes het sedert 2011 nie by Saint Etienne gewen nie.
  • Ses van die laaste tien Ligue 1-byeenkomste tussen die klubs het onbeslis geëindig.
  • In 5 van die laaste ses wedstryde het albei spanne gedruk.

Saint-Etienne vs Rennes: Voorspelling

Die twee klubs kom voor hul moeilikste wedstryde van die seisoen te staan ​​en die kommer is dat hulle mekaar kan kanselleer. Maar daar kan 'n besliste wenner wees in die tweede helfte, wanneer die bene moeg word.

Daarom gaan ons die rustyduitslag gelykop en vir meer doele in die 2de helfte bekragtig. Albei klubs sal baie na aan hul bors speel en oopmaak en risiko's neem soos die wedstryd vorder, ons behoort 'n baie intrige wedstryd te sien waar niemand sal wil ingee nie.

Saint-Etienne vs Rennes: weddery wenke:

• Halftyd: gelykop om 1,91:10 (11/XNUMX)
  • Hoogste telling helfte: 2de helfte teen 2,10 (11/10)
  • Enige tyd top puntemaker: Serhou Guirassy (Saint Etienne) om 3,00 (2/1).

Op soek na meer speletjies? lees alles Franse Ligue 1 voorspellings hier of spring na ons hoofblad sokker wenke bladsy.

????Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.