💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Engeland – Kampioenskap
Datum: Woensdag 4 November 2024
Begin om 19:45 VK / 20:45 CET
Plek: Aesseal Stadium New York (Rotherham).

Rotherham United het 'n gemengde vorm in die liga, met 4 nederlae reeds van nege liga-byeenkomste. Slegs twee van die vyf onoorwonne wedstryde was rugbyoorwinnings. Hulle sal die gashere wees ná 'n wegholnederlaag van 1-0 teen mense soos Stoke City op die veldtogkalender.

Luton het net een nederlaag in hul laaste drie ligawedstryde gehad, maar het in elk van hul nege ligawedstryde hierdie seisoen vier verloor en gewen. Die span is vier punte voor die gasheer en sal besoek aflê ná 'n 3-0 tuisnederlaag deur Brentford in die vorige wedstryd.

Rotherham vs Luton Kop-aan-kop (h2h)

• Die gasheer het drie van vier totale oorwinnings aangeteken.
  • Die Millers het sedert 2000 net een van hul ses byeenkomste verloor.
  • Die vorige ontmoeting in 2009 het Luton 'n 3-0 tuisoorwinning besorg.
  • Albei spanne het in twee van hul laaste drie wedstryde punte aangeteken.
  • Die Hoedemakers het al hul besoeke aan dié plek sedert 2000 gemis.

Rotherham vs Luton Voorspelling

Die spanne het mekaar laas in 2009 die stryd aangesê toe hulle een Liga Twee-wedstryd en twee FA Cup-wedstryde in hul 2 uur geskiedenis gespeel het. Dit is belangrik om uit te lig dat die gekombineerde spanne 'n gemiddeld van 4,3 doele in hierdie wedstryde aangeteken het. Ons kan dus 'n paar doele oor negentig minute verwag.

Verder het Rotherham tot dusver hierdie seisoen 8 doele in hul nege verskynings aangeteken. Die Hoedemakers is nie ver agter nie, want hulle het 7 doele in dieselfde tydperk aangeteken. Albei spanne het 10 doele elk afgestaan, wat wankelrige verdediging getoon het vir beide spanne wat rustyd ingaan.

Gebaseer op daardie statistiek, sal die kantel van meer as 1,5 doele waarskynlik dien as 'n geskikte doelgebied-opsie vir ordentlike opbrengste. Die dubbelkans wat die stad Luton bevoordeel, sal waarskynlik die beste weddenskap vir wedders wees, aangesien die bevorderde span die een is wat die wedstryd reël.