Red Star Belgrade vs Slovan Liberec voorspelling, weddenskapwenke en voorspelling

💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

UEFA Europa League
Datum: Donderdag 29 Oktober 2024
Begin om 17:55 VK / 18:55 CET
Plek: Stadion Rajko Mitic (Belgrade).

Crvena Zvezda betree die EL-wedstryd met 'n wenlose reeks van drie wedstryde in die top-kompetisies op hul kalender. Hulle het in hul laaste twee byeenkomste nie 'n doel aangeteken nie en sal tuis 'n doellose gelykoptrekking teen Javor in die Serwiese Superliga aanbied.

Liberec was die afgelope tyd in goeie vorm, met drie agtereenvolgende oorwinnings op hul kalender, insluitend twee EL-wedstryde. Hulle het skoonskip gehou in hul laaste drie oorwinnings. Die blou-en-witte sal die besoek aflê ná 'n tuisoorwinning van 1-0 oor Gent in EL se vorige wedstryd op die kalender.

Kop-aan-kop Rooi Ster Belgrado teen Slovan Liberec (h2h)

• Die spanne het twee keer in die 2006 UEFA-beker ontmoet.
  • Die besoeker het albei wedstryde gewen met resultate van 2-0 en 1-2.

Voorspelling Red Star Belgrado vs Slovan Liberec

Crvena Zvezda het nie tuis verloor vir 16 agtereenvolgende wedstryde in die kalender van alle kompetisies nie, nadat hy in 12 van hulle gewen het ondanks 'n -1-nadeel, wat wys dat die tuisspan die voordeel op die veld benut het.

Dit is belangrik om te beklemtoon dat hy die eerste doel in 12 van daardie wedstryde aangeteken het. Verder het Red Star in agt agtereenvolgende UEL-tuiswedstryde op hul skedule skoonskip gehou voor rustyd.

Uit hierdie statistieke kan ons verwag dat die tuisspan binne negentig minute 'n halwe voordeel sal hê. Daarom is die raad vir Crvena Zvezda om een ​​of die ander helfte van die wedstryd te wen waarskynlik die beste weddenskap vir wedders.

Ons kan egter nie Red Star ondersteun om hul voordeel te vergroot tot die eindfluitjie nie. Die gasheer jaag 'n wenlose reeks op die skedule na. Verder sal Liberec opwarm met 'n wenreeks van drie wedstryde.

Die blou-en-witte het net drie van UEL se tien wegwedstryde in die kompetisie verloor. Met dié goeie vorm op die pad het Slovan ’n goeie kans om iets uit die wedstryd te haal.

Daarom is die dubbele kans wat Slovan Liberec bevoordeel waarskynlik 'n geskikte opsie vir wedders.