Real Madrid vs Inter Milan wenke, voorspellings, kans

logo

Real Madrid is onderaan Groep B van die Champions League en die Blankes was nie goed in enige van hul Champions League-wedstryde nie. Nadat hulle met 3-2 teen Shakhtar Donetsk verloor het, waarin hulle drie doele in die eerste helfte afgestaan ​​het, moes Real Madrid in die tweede helfte twee doele aanteken om Borussia Mönchengladbach in die tweede ronde met 2-2 te klop. hulle het die eindstryd gehaal. drie minute se spel.

Dinsdagaand gasheer Real Madrid vir Inter Milan in die Spaanse hoofstad. Die Nerazzurri is derde in die groep op punte met Borussia Mönchengladbach. Die Duitsers het egter meer doele (vier) aangeteken, wat Inter Milan in die derde plek gelaat het. Groep B was tot dusver baie mededingend, met Shakhtar Donetsk wat na twee rondes verrassend bo-aan die groep was.

Alhoewel Real Madrid en Inter Milan twee van die belangrikste spanne in Europa is, het hulle die afgelope jare nie in Europa gespeel nie. Hulle mees onlangse ontmoetings was almal in voorseisoentoernooie, en dit is onwaarskynlik dat hierdie uitslae sal beïnvloed watter span Dinsdagaand wen.

Real Madrid gaan die wedstryd in op 'n onoorwonne reeks van drie wedstryde, terwyl Inter Milan onoorwonne is in vier opeenvolgende wedstryde in alle kompetisies. Watter span kry Dinsdagaand die meeste punte?

Real Madrid vs Inter Milan weddery kans

Inter Milan kom van opeenvolgende trekkings in alle kompetisies. Ná ’n gelykopuitslag van 0-0 in die tweede ronde van die Champions League teen Shakhtar Donetsk, het hulle die naweek 2-2 teen Parma in Serie A gelykop gespeel. Al vier doele het in die tweede helfte gekom.

Antonio Conte se span het hierdie seisoen net een keer in agt wedstryde in alle kompetisies verloor. Dié nederlaag het in die Derby della Madonnina teen AC Milan gekom. Lostrekkings was 'n konstante vir die San Siro-span hierdie seisoen. Hulle het vier keer gelykop gespeel in agt wedstryde in alle kompetisies. Inter Milan se verdediging was nie so suinig soos verlede seisoen nie. Hulle het spanne toegelaat om 12 keer aan te teken, met gemiddeld 1,5 doele per wedstryd. Inter Milan het 17 doele aangeteken, met 2,12 doele per wedstryd.

Real Madrid het nege keer in alle kompetisies gespeel met 'n rekord van 5W-2D-2L op Wedstryddag 4. Geen Champions League wen hierdie seisoen nie. Real Madrid wen Huesca die naweek tuis met 1-XNUMX. Hulle het twee doele in elke helfte van die wedstryd aangeteken. Los Blancos is tweede in La Liga en net een punt agter die voorlopers, Real Sociedad. Zinedine Zidane se span het een wedstryd in hand.

Real Madrid vs Inter Milan span nuus

Afrigter Zinedine Zidane moes bewerings oor die dispuut tussen Real Madrid-speler Karim Benzema en Vinicius Jr. Beeldmateriaal het gewys hoe Benzema vir spanmaat Ferland Mendy sê om nie die bal na Vinicius aan te gee tydens Real Madrid se Champions League-kragmeting met Borussia Mönchengladbach nie. Die twee het sy-aan-sy geoefen ter voorbereiding van Real Madrid se oorwinning oor Huesca die naweek.

Vinicius het nie teen Huesca begin nie, maar het as 'n plaasvervanger opgedaag. Benzema het gedebuteer en twee doele aangeteken. Zidane het 'n paar beserings wat die probleme tussen twee van sy sterspelers vergesel. Lucas Vasquez is twyfelagtig weens 'n spierverspanning. Dani Carvajal is uit met 'n kniebesering en sal nie binnekort terug wees nie. Álvaro Odriozola en Martín Odegaard is ook beseer en sal nie speel nie. Die goeie nuus vir Zidane is dat Eden Hazard die hele naweek gespeel het en 'n doel aangeteken het.

Conte kan sonder sy belangrikste aanvallende speler wees. Romelu Lukaku is twyfelagtig met 'n spierbesering. Lukaku sou Real Madrid se agterhoede intimideer, maar saam met hom sal die verantwoordelikheid om punte aan te teken vierkantig op Lautaro Martínez se skouers val.

Stefano Sensi en Alexis Sánchez is ook twyfelagtig vir die wedstryd weens hul onderskeie beserings. Matias Vecino kan na die span terugkeer nadat hy van 'n kniebesering herstel het.

Voorspelling Real Madrid vs Inter Milan

Beide spanne om te telling – WED NOU

Die wedstryde van die 1ste en 2de ronde van die Champions League vir Real Madrid het met doele van albei spanne geëindig. In albei wedstryde het Real Madrid doele in die eerste helfte afgestaan ​​(vyf in totaal). Hulle het in albei wedstryde teruggekom om twee doele in die tweede helfte aan te teken. Teen Shakhtar Donetsk was sy twee doele nie genoeg nie. Hulle het verlede week 2-2 gelykop gespeel teen Borussia Mönchengladbach. By Inter Milan het albei spanne doele in die eerste ronde aangeteken.

Karim Benzema sal enige tyd punte aanteken – WED NOU

Karim Benzema sukkel dalk met Vinicius jr, maar dit het hom nie gekeer om punte aan te teken nie. Benzema het 'n doel in die tweede ronde teen Borussia Mönchengladbach aangeteken. Hy het die naweek nog twee keer teen Huesca aangeteken. Benzema het drie doele in sewe La Liga-wedstryde aangeteken. Hy is gemiddeld 3,59 houe per 90 minute in die liga.

Meer as 2,5 doele aangeteken – WED NOU

Dag 1 en 2 van die Champions League vir Real Madrid het geëindig met meer as 2,5 doele aangeteken. Trouens, Los Blancos het meer as 3,5 doele in elke wedstryd aangeteken. Inter Milan se eerste wedstryd het geëindig met meer as 2,5 doele en die span het teruggekeer om Borussia Mönchengladbach te trek. Nie een van hulle was ná twee rondes baie goed in die Champions League nie.

Inter Milan se verdediging was nie baie goed hierdie seisoen nie. Hulle het egter 'n verskoning. Inter Milan was in Augustus naaswenners in die Europa League en het in die eindstryd teen Sevilla verloor. Real Madrid het geen verskoning om doele in die Champions League prys te gee nie. Hulle is vroeg in Augustus uit die Champions League geslaan en het 'n langer ruskans as Inter Milan gehad.

Terloops, hierdie spanne het reeds in die Champions League gespeel, dit is waarskynlik dat daar doele van albei spanne sal wees. Real Madrid en Inter Milan sal na verwagting Dinsdagaand gelykop speel omdat hulle mekaar kanselleer. Inter Milan sal hul derde agtereenvolgende Champions League-wedstryd in die Spaanse hoofstad gelykop speel.

Weddery bied Real Madrid vs Inter Milan aan

888 Sport-logo

Gratis weddenskap-terugbetaling tot £50 as DeChambeau by Augusta wen

Promosietydperk is 9 November 00:01 GMT – 12 November Eerste Afskop van Toernooi Rondte 18 – 1+ – Kwalifiserende weddenskappe slegs op 'Finale Posisie' – Minimum weddenskap £1 wen – Weddenskappe op elke sin kwalifiseer met 'n £2-inzet elke manier ( £50 totaal) – Kwalifiserende verloorweddenskappe sal slegs tot £2024 per lid terugbetaal word indien Bryson DeChambeau die 72 Meesters wen – Gratis weddenskappe sal gekrediteer word binne 7 uur na die afsluiting van die toernooi en sal geldig wees vir XNUMX dae – onttrekkingsbeperkings en alle toepaslike bepalings en voorwaardes