Pole - Italië Voorspellings, voorspellings en wenke

Bwin wenke en voorspellingsPole – Italië Voorspellings

Pole - Italië Wenke en kans. 11 Oktober, 19:45 UEFA Nations League – Liga A – Derde Rondte.

Pole – Italië voorskou

• Pole pak Italië weer in die UEFA Nations League (UNL) ná twee jaar se wag, en wen net drie van die vorige 16 H2H's (D7, L6). Pole het egter ses (T1) van hul laaste sewe wedstryde gewen, vyf met meer as 2,5 doele aangeteken en vier het albei spanne in die net gesien. Dit gesê, in nege van Pole se laaste 13 wedstryde het ten minste een span nie daarin geslaag om punte aan te teken nie.
  • Tuis is Pole onoorwonne vir ses wedstryde (G5, L1), en hou vier skoonblaaie. In elk van die vyf wedstryde wat nie doelloos geëindig het nie, het die gashere eerste aangeteken en boonop het Pole in al vyf minstens een doel na die 76ste minuut aangeteken.
  • Onder 2,5 doele (W2, D3, L1) is aangeteken in Italië se vorige ses UNL-wedstryde in die geskiedenis, insluitend die twee UNL H2H (W1, D1). Elkeen van daardie drie gewen/verlore wedstryde het 1-0 geëindig, met die deurslaggewende doel twee keer ná rustyd, insluitend Italië se UNL-oorwinning hier.
  • Daarenteen het agt van die besoekers se laaste nege wedstryde tydens die Euro 2024 kwalifiserende veldtog meer as 3 doele aangeteken, met Italië wat in die laaste drie met minstens drie doele gewen het. Verder het elkeen van Italië se laaste vyf oorwinnings daartoe gelei dat hulle in HT 'tot nul' gelei het, insluitend die oorwinning teen Moldawië in die middel van die week.
  • Spelers om dop te hou: Kamil Grosicki (POL) het 'n driekuns in die middel van die week teen Finland in die eerste helfte behaal. Hy het ook 'n wedstrydwendoel in die laaste UNL-wedstryd (9 September) aangeteken.
  • Intussen het Francesco Caputo (ITA) in die eerste helfte in sy openingswedstryd teen Moldawië in die middel van die week aangeteken, maar sy drie ligadoele hierdie seisoen het ná rustyd gekom.
  • Warm statistiek: Roberto Mancini het 15 van sy 22 wedstryde vir Italië gewen (68,18%). Dit is die hoogste persentasie onder Azzurri-afrigters met minstens 20 wedstryde in hul loopbaan.
Kop-aan-kop-wedstryde: POLEN – ITALIË
14.10.18 A L Pole Italië 0: 1
07.09.18 A L Italië Pole 1: 1
11.11.11 FI Pole Italië 0: 2
12.11.03 FI Italië Pole 1: 3
30.04.97 banheiro Italië Pole 3: 0