💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Caen vs Bastia-Wedstrydvoorspelling-Voorspelling-Franse Liga-27-Aug-2016

Frankryk Ligue 1
Datum: Saterdag 27 Augustus
Begin: 19:00 BST
Plek: Stade Michel d'Ornano

Dit sal Caen se tweede tuiswedstryd van die seisoen wees. Die eerste was 'n vyfdoel-riller toe hulle Lorient verslaan het. Dit is nie verbasend dat hulle die volgende wedstryd teen Lyon verloor het nie, maar niemand by die klub sal omgee om teen 'n potensiële kampioenskap-uitdager te verloor nie. Caen sal Bastia gasheer en gedagtes sal draai na 'n wedstryd wat die klub kan wen.

Dieselfde kan gesê word van Bastia, wat op hul openingswedstryd teen die kampioen PSG verloor het, maar Lorient maklik weg van die huis met 3-0 geklop het. Bastia het 'n swak verdediging hierdie seisoen waar hulle selfs teen PSG net een doel afgestaan ​​het en hoop om dit weer te doen en die tuisspan baie frustreer.

Caen v Bastia: kop aan kop

In die laaste twee wedstryde hier het Bastia met 'n punt weggekom en ek sal tevrede wees daarmee voor die wedstryd.

Hoewel Caen nie hierdie wedstryd in hul laaste vyf wedstryde gewen het nie, was daar ses jaar gelede baie gelykop tussen hulle.

Ons het net 5 doele in die laaste vier wedstryde gesien en ons moet 'n wedstryd met 'n lae telling verwag met 'n stadige en versigtige begin gebaseer op vorige wedstryde.

Caen v Bastia: Voorspelling

Dit is moeilik om 'n wenner hier te sien en dit is die beste om te wed op lae doele en 'n eerste helfte wat baie stadig sal ontvou. Die tweede helfte kan verbeter, maar dié twee spanne, in hierdie stadium van die seisoen en gelykop, kan tevrede wees met die loting. Om aan die veilige kant te wees, neem hierdie aanbod binne die eerste 45 minute weg en gaan versigtig voort.

Caen vs Bastia - Statistiese wedderyvoorspelling - Ligue 1 tot 27 Augustus 2016 Frankryk

Caen v Bastia: weddery wenke