💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Norwich City vs Millwall Kampioenskap Voorspelling deur LeagueLane

Datum: Dinsdag 3 November 2024
Begin om 19:00 VK / 20:00 CET
Plek: Carrow Road (Norwich).

Norwich sal hierdie seisoen op sy onoorwonne lopie in die liga wil voortbou om terug te keer na die toppunt van Engelse sokker.

Benewens die gelykop 1-1 weg teen Brentford, het die gashere hul laaste vyf ligawedstryde gewen. Hulle sal ontvang ná 'n wegholoorwinning van 1-3 teen Bristol City in die laaste helfte van die kalender.

Millwall het 'n onoorwonne lopie die vorige seisoen gevolg, tot die laaste wedstryd. Die span het 15 punte uit 4 oorwinnings en 3 gelykop uit 9 wedstryde bymekaargemaak en sal besoek aflê ná hul 0-3 nederlaag tuis teen Huddersfield in hul vorige ligakragmeting.

Die besoeker is twee punte agter die tuisspan in die huidige punteleer.

Norwich City vs Millwall Kop-aan-kop (h2h)

• Die gasheer het vier van die laaste vyf algehele oorwinnings aangeteken.
  • Die vorige ontmoeting het 'n wegholoorwinning van 1-3 vir die Kanariese Eilande opgelewer.
  • Slegs een van die laaste 11 byeenkomste het onbeslis geëindig.
  • Albei spanne het in al hul laaste nege wedstryde behalwe een punte aangeteken.
  • Canarias is onoorwonne in hul laaste drie wedstryde.
  • Die gashere het sedert 1990 nog nie 'n tuiswedstryd verloor nie.

Norwich City vs Millwall Voorspelling

Daar is geen twyfel dat die gerelegeerde span in die volgende wedstryd Woensdag 'n effense voorsprong bo die Leeus het, want hulle pak mekaar vir drie punte in die kampioenskap. Norwich is onoorwonne in hul laaste vyf wedstryde van die seisoen, wat goed voorspel vir die gashere.

Die Kanariese Eilande geniet die terreinvoordeel meer as hul Premierliga-ervaring. Ook het hulle 'n sterk span in die mengsel wat die voordeel in hul guns in die middel kan gebruik. Millwall het hierdie seisoen 'n gemengde vorm in die liga, aangesien hulle nie 'n stabiele vorm kan vind nie.

Op grond van hierdie statistieke het die Leeus nie kans om die tuisspan in die middel te toets nie. So die No Draw Norwich-weddenskap sal waarskynlik die beste weddenskap vir wedders wees. Die gasheer kan ook die helfte van die negentig minute op Carrowweg wen.