Montpellier – Reims raai

Bwin wenke en voorspellingsMontpellier – Reims Voorspellings

Montpellier – Reims Wenke en kans. 25 Oktober, 15:00 FRANKRIJK: Ligue 1 – 8ste rondte.

Montpellier – Voorskou van Reims

• Met 'n gemiddeld van 3,60 doele per wedstryd oor die laaste vyf H2H's van Ligue 1 (L1) by Stade de la Mosson, het hierdie Montpellier-Reims-botsing groot potensiaal vir doele. Verder, met ten minste een doel in die 70ste minuut of later in ses van Montpellier se sewe ligawedstryde hierdie veldtog, kan hierdie wedstryd laat drama hê.
  • Die gashere is gretig om goed te begin, aangesien hulle in elk van hul drie tuisoorwinnings hierdie seisoen (T1) 'n eendoelvoorsprong by HT gehou het, nadat hulle die eerste 20 minute by twee geleenthede aangeteken het. Interessant genoeg het drie van hul laaste vyf tuisnederlae in T1 die aanvangskolwer in presies die sesde minuut aangeteken, insluitend hul laaste H2H in T1 hier.
  • Reims jaag steeds hul eerste oorwinning (D2, L5) na en staar dus hul swakste Ligue (T1) begin in 'n seisoen in die klub se geskiedenis in die gesig. Dit is egter bemoedigend dat Reims in 12 vorige H2H-ontmoetings by Montpellier in hul T1-geskiedenis effens dominant was, wat 'n rekord van: W6, D1, L5 – GF 21, GA 21 opgelewer het.
  • Ondersteuners moet vroeë optrede hier verwag, want die openingsdoel is voor die 20ste minuut in al die besoekers se vier reise hierdie seisoen behalwe een aangeteken. Dit was ook die geval in elk van die laaste drie L1 H2H's wat hier gehou is. Twee-derdes van die doele wat in daardie tydperk aangeteken / afgestaan ​​is, het voor HT gekom.
  • Spelers om dop te hou: Gaëtan Laborde was Montpellier se voorste puntemaker in vier van hul laaste ses ligawedstryde. Reims se jongeling El Bilal Touré was die eerste doelskieter vir sy span in drie van hul laaste vier L1-wedstryde om hom te sien aanteken.
  • Wenreeks: Montpellier is oorwinningloos in vyf mededingende wedstryde wat deur Willy Delajod (L1, L4) beoordeel is, insluitend twee nederlae teen Reims verlede seisoen.
Heads-up games: MONTPELLIER – REIMS
17/12/19 COU Reims Montpellier 1: 0
19,10,19 L1 Reims Montpellier 1: 0
24/02/19 L1 Montpellier Reims 2: 4
01.09.18 L1 Reims Montpellier 0: 1