💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Denemarke – Superliga
Datum: Vrydag 23 Oktober 2024
Begin om 18:00 VK / 19:00 CET
Plek: Lyngby Stadion (Kongens Lyngby).

Omdat Lyngby tot dusver nie 'n enkele Superliga-wedstryd hierdie seisoen gewen het nie, lyk dit of Lyngby in die moeilikheid is wanneer hulle Vrydagaand Odense by Kongens Lyngby ontvang. Odense beoog om die naweek met 'n paar veldtogvieringe en beter vorm aan te pak.

Die Vikings sal gasheer wees ná vyf agtereenvolgende segelose wedstryde ná 'n wegholnederlaag van 3-2 teen Vejle in die laaste ligawedstryd. Intussen is Jakob Michelsen en sy manne op 'n drie-wedstryd verloorreeks, met net een oorwinning uit hul laaste vyf ligawedstryde.

Lyngby v Odense kop-aan-kop (h2h)

• Albei spanne het in die laaste vier wedstryde punte aangeteken.
  • Die vorige ontmoeting het 'n tuisoorwinning van 3-1 vir Odense opgelewer.
  • Slegs drie van hul laaste tien byeenkomste het onbeslis geëindig.
  • Die besoeker registreer vier van die laaste vyf algehele oorwinnings.
  • Die gashere het net een van hul laaste sewe tuiswedstryde verloor.

Lyngby vs Odense Voorspelling

Odense sal besoek aflê nadat hy in die laaste ligawedstryd op die kalender 'n nederlaag van 3-1 by Midtjylland gely het. Dit sal vir Jakob Michelsen moeilik wees om sy span van daardie nederlaag terug te wen, maar aangesien ons in die vroeë stadiums van die kompetisie is, het hulle 'n kans om terug te bons.

Opeenvolgende wedstryde kan spelers moeg maak weens reis, so ons kan verwag dat die besoekende span 'n bietjie moeg sal wees in die tweede helfte. Met hul aanloopvoordeel kan Lyngby voortbou op daardie teleurstelling en waarskynlik minstens een doel in negentig minute aanteken. So die BTTS sal waarskynlik dien om ordentlike opbrengste in die doelgebied te kry.

Selfs met drie agtereenvolgende nederlae op die skedule, het Odense egter steeds alles om die tuisspan se verdediging in die middel te toets. Ons het dit gesien in sy h2h-storie met die Royal Blues, soos hierbo genoem. Daarom is die geen-trekking-weddenskap op Odense waarskynlik die beste weddenskap vir wedders.