Ludogorets vs Ferencvaros – Voorspelling, kans en wedderywenke

Wie ook al hierdie wedstryd wen, sal tot die uitklopfase van die UEFA Europa League (UEL) vorder, met Ludogorets wat tot dusver gemiddeld 3,6 doele per wedstryd in die UEL-groepfase behaal het, en slegs een van hul vyf tellinglose wedstryde in rustyd (HT: W1) , D1, L3), verwag 'n begeesterde wedstryd hier. Slegs een nederlaag in hul laaste 14 mededingende tuiswedstryde sal 'n morele hupstoot wees vir die gashere (G9, D4, L1), wat twee van hul laaste drie H2H's verloor het, hoewel hulle die laaste 3-0 gewen het. Soos met die H2H-oorwinning, is 15 van Ludogorets se laaste 16 tuisoorwinnings met 'n -1-voorgee behaal. Ferencváros is onoorwonne in UEL se twee weg-groepfasewedstryde hierdie veldtog (W1, D1), met albei wedstryde wat altesaam twee of minder doele opgelewer het. Indrukwekkend genoeg het die Hongaarse kampioene net een van hul laaste 11 mededingende wegreise (G8, D2, L1) verloor en ten minste twee doele in sewe van daardie wedstryde aangeteken. Die besoekers se rekord in Europese weg-groepwedstryde is skaflik (W3, D1, L3) en eintlik beter as hul tuisrekord (D5, L3). Moet egter nie te veel doele verwag nie: nege van Ferencváros se laaste tien wegwedstryde by UEL het onder 2,5 doele opgelewer (kwalifisering ingesluit). spelers om dop te hou: Claudiu Keșerü het vir Ludogorets in UEL se laaste wedstryd aangeteken – sy vier groepfase-doele het ná rustyd gekom. Ferencváros moet nog verloor wanneer Tokmac Nguen Het hierdie seisoen opgeskuif na die groep (G7, D1): hy het in twee van drie H2H's aangeteken. stat aanval: Die eerste doel is in die 15de minuut in drie van Ludogorets se laaste vier tuiswedstryde aangeteken. Albei spanne het in die tweede helfte in drie van Ferencváros se laaste vyf wegwedstryde aangeteken. Die eerste doel is in die 20ste minuut in die vorige drie H2H's aangeteken.