💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Datum: Sondag 11 Oktober 2024
Begin om 19:45 VK / 20:45 CET
Plek: Fadil Vokrri-stadion.

Die Dardaniërs is saam met Moldawië die swakste spanne in die groep, en dit is nuttig vir die ander twee spanne om maklike punte aan te teken.

Dit is nie verbasend dat Bernard Challandes se manne nog 'n wedstryd in die kompetisie wen nie en is ook onderaan die puntelys met net een punt wat tot dusver verseker is.

Hulle is ook deurgaans betreklik ver van die top-100 van die FIF A-ranglys gerangskik, terwyl hul eweknieë van die dag gewoonlik onder die top-60 is.

Verder dui onlangse vorm ook daarop dat die Dardanians op 'n verskriklike loop van vertonings is, terwyl Matjaz Kek se manne die afgelope tyd indrukwekkende resultate opgelewer het.

Verwag seker dat Slowenië die naweek die beste span op die veld sal wees.

Hulle het egter die afgelope maande gesukkel op die pad terwyl Challandes se manne hul tuiswedstryde goed benut het.

Verstaan ​​dus dat dit vir Kek se manne moeilik sal wees om hierdie Sondag skoon te hou.

Kosovo x Slowenië: direkte konfrontasie (h2h)

• Dit is die eerste amptelike ontmoeting tussen die twee spanne.

Kosovo vs Slowenië: Voorspelling

Die Dardanians het op die laaste dag tuis met 1-2 verloor, teen Griekeland. Die gaste het van die begin af beheer oor die wedstryd geneem met 'n doel in die 2deNoord-Dakota minuut, en hulle het vroeg in die tweede helfte hul voorsprong verbeter met nog 'n doel.

Die tuisspan het laat in die wedstryd 'n doel teruggekry, maar dit was te laat.

Intussen het Bojan Jokic se manne 'n tuisoorwinning van 4-0 oor San Marino behaal. Die uitslag was voor rustyd gewaarborg, met die tuisspan wat drie doele sonder antwoord aangeteken het.

Hulle het ses van hul vorige tien wedstryde algeheel gewen en was in 12 van hul laaste 16 wedstryde onoorwonne. Hulle word ook baie hoër aangeslaan as hul eweknieë.

Aan die ander kant is Amir Rrahmani en sy seuns op die oomblik op 'n wenlose reeks van vyf wedstryde, en van dié vier was nederlae. Hulle het ook nog nie in die Nasiesliga gewen nie.

Slowenië sal na verwagting die naweek by die Fadil Vokrri-stadion byeenkomste oorheers.

Verstaan ​​egter dat hulle in 17 van hul vorige 20 reise sonder oorwinning was, terwyl hul teenstanders in 11 van hul vorige 13 tuiswedstryde onoorwonne was.

Verder is die Dardaniërs nou desperaat, aangesien nog een nederlaag hulle feitlik tot relegasie sou veroordeel.

Met hierdie waarnemings in gedagte, word verwag dat doelwitte van beide spanne in hierdie rondte sal kom.

Kosovo vs Slowenië: Wedderywenke

• Slowenië wen enige helfte @ 1,70 (7/10)