💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Turkse Super Lig
Datum: Saterdag 8 Februarie 2024
Begin om 12:00 Britse tyd
Plek: Konya Buyuksehir Belediye Stadyumu, Konya

Ná middel van die week se aksie in die binnelandse beker, hervat die Turkse Super Lig hierdie naweek met die 21ste ronde. Die aksie begin met 'n botsing tussen die onderste twee van die tabel, Konyaspor en Denizlispor.

Albei het baie punte in hul laaste vyf afdelingwedstryde verloor en het gevaarlik naby aan die onderste drie gekom. Die wedders bevoordeel die gashere effens vir oorwinning, maar Denizli was 'n moeilike neut om te kraak in 'n aantal vorige wedstryde.

Uit ’n weddenskapoogpunt is dit interessant om te noem dat ten minste een doel in die eerste helfte van Denizli se laaste nege wedstryde aangeteken is.

Die oorgrote meerderheid van hulle is in die opposisie se helfte aangeteken, aangesien Denizli nie een van hul laaste vyf Super Lig-wedstryde gewen het nie.

Op die oomblik is hulle in die 12de plek met 23 punte, wat beteken dat die Europa League-droom verby is.

Ten spyte van 'n oortuigende 3-0 tuisnederlaag deur Galatasaray, is Konya-aanhangers waarskynlik tevrede met verlede maand se resultate. Die span het daarin geslaag om Ankaragucu te klop en 'n punt van Antalyaspor af te raap.

Konyaspor vs Denizlispor: Kop aan kop

In die verlede was daar 39 tweestryde tussen dié twee kante. Die uitslae is baie knap, 15-14 in die guns van Konya.

Vyf van die laaste sewe wedstryde het met minder as twee doele geëindig. Konya het in die eerste deel van die seisoen as oorwinnaars uit die stryd getree en die wedstryd met 1-0 gewen.

Konyaspor vs Denizlispor: Voorspelling

Albei spanne sit onderaan die tabel vas, maar met min kans op relegasie. Ons glo albei sal tevrede wees met 'n gelykopuitslag hier.

Benewens 'n wenlose wedstryd, verwag ons ook 'n lae aantal doele, so die Onder 2,5 FT-opsie sal goed werk.

Konyaspor vs Denizlispor: weddery wenke

1. 'n Voltydse trekking om 3.30
  2. Minder as 2,5 voet by 1,70.

????Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.