💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Swede – Allsvenskan
Datum: Maandag 14 September 2024
Begin om 18:00 VK / 19:00 CET
Plek: Arena Guldfageln (Kalmar).

Maak jouself gereed vir wat 'n wedstryd met 'n hoë telling sal wees waar albei spanne waarskynlik binne negentig minute die agterkant van die net by die Guldfageln Arena sal vind.

Wanneer Kalmar verlede seisoen een van die topvyf spanne in Allsvenskan gasheer sal wees, sal hulle beslis hoop hê dat die uitslae nie in hul guns sal gaan nie. Maar soos sy h2h-verhaal aandui, is dit onwaarskynlik dat die gasheer sonder 'n geveg sal terugtrek.

Kalmar se wenlose lopie van vyf wedstryde eindig nou met 'n gelykopuitslag van 1-1 weg teen Helsingborg laas. En om ná twee agtereenvolgende reise huis toe te kom, sal vir Nanne Bergstrand ’n troos wees. Intussen besoek Norrkoping die agterkant van 'n 2-2 tuis gelykop teen Ostersunds.

Kalmar vs Norrkoping Kop-aan-kop (h2h)

• Die besoeker is vir twaalf wedstryde onoorwonne.
  • Die vorige ontmoeting het 'n tuisoorwinning van 2-1 vir Beijing opgelewer.
  • Vier van hul laaste vyf kragmetings het al twee spanne aangeteken.
  • Slegs een van die laaste vyf byeenkomste het onbeslis geëindig.
  • Die gasheer het vir vyf wedstryde nie tuis gewen nie.

Kalmar vs Norrkoping Voorspelling

Soos in die openingsverklaring genoem, beloof die wedstryd 'n hoë-telling-affêre met 'n waarskynlike BTTS in negentig minute. Die rede waarom ons hierdie statistieke in hierdie wedstryd ondersteun, is hoofsaaklik as gevolg van die h2h-geskiedenis tussen die kante.

In hul h2h-botsings het albei spanne in vier van die laaste vyf wedstryde aangeteken. Daarmee saam het drie van hul laaste vyf wedstryde 2,5+ doele op voltydse opgelewer. Met hierdie eienskappe sal die volgende wedstryd waarskynlik ook dieselfde resultate in Kalmar hê.

Kalmar is 'n span wat nie vir vier h2h-wedstryde tuis gewen het nie. Boonop is Beijing 14 punte voor die plaaslike span in hierdie seisoen se punteleer. Dus sal 'n weddenskap sonder trekking op Norrkoping waarskynlik ordentlike winste oplewer.