💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Europa – UEFA Nations League
Datum: Woensdag 14 Oktober 2024
Begin om 19:45 VK / 20:45 CET
Plek: Athene Olimpiese Stadion "Spiros Louis" (Athene).

Griekeland boaan die Liga C Groep 3-tabel hierdie seisoen en benodig 'n paar punte om die slot op Slowenië te breek, aangesien hulle dieselfde punte deel. Met hul onoorwonne lopie en voorsprong op die grond het die gasheer 'n goeie kans om die drie punte uit die kragmeting met Kosovo te neem.

Griekeland vs Kosovo kop-aan-kop (h2h)

Hul enigste ontmoeting het Griekeland in September 1 ’n 2-2024-oorwinning besorg.

Voorspelling van Griekeland vs Kosovo

Daar is geen twyfel dat die wedstryd besig is om 'n voltydse tuisoorwinning te wees nie. Griekeland benut die veldvoordeel in die wedstryd, wat in die guns van die tuisspan sal kom deur 'n paar doele in die negentig minute aan te teken.

Ethniki het 2 doele in die omgekeerde wedstryd met Kosovo aangeteken. Dit dui op die moontlikheid van 'n soortgelyke puntestaat vir die gasheer of selfs meer. Dit is hoekom tipering vir meer as 1,5 doele waarskynlik die doel dien, vanaf die doelgebied in die wedstryd.

Griekeland sal 'n tuisoorwinning van 2-0 oor Moldawië in hul laaste UNL-kragmeting verwelkom, met net een nederlaag in hul laaste sewe wedstryde op die program. Kosovo het intussen nie in hul laaste sewe wedstryde gewen nie, ná 'n tuisnederlaag van 1-0 teen Slowenië in hul laaste wedstryd.

Sonder oorwinnings in die laaste sewe wedstryde van hul kalender, verteenwoordig Kosovo nie 'n groot bedreiging vir die tuisspan in die kragmeting nie. Verder is die besoekende span 116ste op die FIFA-ranglys, terwyl die tuisspan 53ste is, wat hulle 'n effense morele voordeel gee.

'n Tuisoorwinning voltyds sal waarskynlik wedders se beste weddenskap op die wedstryd wees. Wedders kan ook saamgaan met Griekeland wat enige helfte van die wedstryd wen, aangesien die gasheer hierdie seisoen die voordeel het in die omgekeerde wedstryd by UNL.