💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Spanje-La Liga
Datum: Saterdag 17 Oktober 2024
Begin om 20:00 VK / 21:00 CET
Plek: Alfonso Pérez Coliseum.

Getafe het hul eerste nederlaag hierdie seisoen in die laaste ligawedstryd gely. Die vorige byeenkoms was weg van die huis en is deur Real Sociedad met die uitslag van 3-0 verslaan.

José Bordalas sal nie veel tyd hê om sy span van daardie nederlaag te herstel nie, want hy sal Barcelona in die volgende wedstryd, Saterdag, gasheer wees.

Barcelona is aan die toeneem sedert hy die titel verlede seisoen aan Real Madrid verloor het. Die span is onoorwonne in hul drie wedstryde tot dusver en sal na 'n gelykop 1-1 tuis teen Sevilla kuier.

Kop aan kop Getafe vs Barcelona (h2h)

• Slegs een van die laaste nege byeenkomste het onbeslis geëindig.
  • Die vorige ontmoeting het 'n tuisoorwinning van 2-1 vir Barça opgelewer.
  • Die wegspan is vir 17 wedstryde onoorwonne.
  • Albei spanne het in twee van hul laaste vyf wedstryde punte aangeteken.
  • Die gashere het sedert 2009 nog nie 'n wedstryd tuis gewen nie.

Getafe vs Barcelona Voorspelling

Nadat hulle in elk van hul eerste drie wedstryde op die ligakalender skoonskip gehou het, het Getafe hul doelverskil verwoes deur met 3-0 weg te verloor in hul laaste wedstryd. Om ná daardie verlies te speel, sal waarskynlik spelers se moraal vir die volgende wedstryd verlaag.

Hy het tot dusver gemiddeld 1,0 doele per wedstryd in die veldtog aangeteken, en sal nie veel van 'n bedreiging vir die Katalaanse span inhou wanneer hulle besoek aflê nie. Barcelona het tot dusver net een doel in drie wedstryde hierdie seisoen afgestaan.

Daar is geen twyfel dat Messi en geselskap meer geleenthede in die wedstryd sal skep as die gashere nie. Ons ken Barcelona vir hul swak vorm weg van die Camp Nou, wat Bordalas se enigste hoop sal wees. 'n Voltydse wegoorwinning sal 'n waarskynlike aanduiding bly, aangesien hul laaste paar wedstryde ten gunste van FCB gegaan het.

Slegs twee van Getafe se laaste vyf halfuur-ontmoetings met Barça het albei spanne behaal. Boonop het die besoeker skoon rekord gehou met die laaste besoek aan hierdie plek. Dit dui op raad dat Barcelona enige helfte van die wedstryd binne negentig minute sal wen.