💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

UEFA-nasiesliga
Datum: Sondag 11 Oktober 2024
Begin om 17:00 VK / 18:00 CET
Plek: A. Le Coq Arena (Tallinn).

Estland is waarskynlik op pad na hul derde agtereenvolgende UNL-wedstrydverlies hierdie seisoen totdat hulle iets nuuts uit hul hoed kan trek om die tabelleiers in die steek te laat.

Die gashere is sonder 'n oorwinning in die laaste elf wedstryde in al die hoofwedstryde van hul program, ná 'n nederlaag tuis teen Litaue, 1-3, in 'n internasionale vriendskaplike wedstryd verlede keer.

Noord-Masedonië was dié seisoen boaan Groep 2 van Liga B ná ’n oorwinning en gelykop. Hulle sal besoek aflê ná 'n 1-1-weg gelykop met Georgia laas in die UNL.

Estland vs Noord-Masedonië Kop-aan-kop (h2h)

• Die besoeker is onoorwonne in al die wedstryde wat hy sedert 2004 gespeel het.
  • Die vorige ontmoeting in 2007 het op 'n 1-1 gelykop uitgeloop.
  • Albei spanne het in twee van hul laaste drie wedstryde punte aangeteken.

Estland vs Noord-Masedonië Voorspelling

Estland sal waarskynlik nie 'n doel in negentig minute aanteken nie, al het hulle die oorhand vanweë hul onlangse vertonings in UNL-wedstryde. Hul aanvalle is swak en aanvallers sukkel om die agterkant van die net te vind, so 'n nie-BTTS sal goed werk vir wedders teen 'n kans van 1,50.

Verder het Masedonië hierdie seisoen gemiddeld 1,5 doele in die UNL behaal, en ons kan meer van die besoekers verwag aangesien hulle teen 'n swakker span te staan ​​kom. Die besoekende span se verdediging was wankelrig langs die pad, maar die gashere doen nog lank nie iets daaraan nie.

Daarom sal die wenk van meer as 1,5 doele waarskynlik dien as 'n geskikte opsie vir wedders. Nog 'n weddenskap om voor op te let, is die heeltydse wegoorwinning, wat deur Masedonië se toernooivorm ondersteun word. Wedders kan ook die besoekers lei om albei helftes van die wedstryd te wen.