Elche - Celta Vigo Voorspellings en wenke

⚽ Voorspellings Elche – Celta Vigo

Elche – Celta Vigo Wenke en kanse. 6 November, 21:9 SPANJE: LaLiga – XNUMXde rondte.

Vorige Elche – Celta Vigo

• Elche betree hierdie rondte onder 'n handvol klubs wat 'n indrukwekkende 50% van hul La Liga (LL)-wedstryde as verloorders gewen het (W3, D1, L2), terwyl hy 'n perfekte rekord van drie oorwinnings in die openingswedstryd behou. enige plek. Sy drie oorwinnings is ook deur HT-leiers vergesel.
  • Hulle LL-tuiswedstryde was egter werklik 'n 'verhaal van twee helftes'. Hulle het in al drie die LL se tuiswedstryde 'n eerste helfte skoon (twee skoonblaaie) gehou, maar 'n 0-4-telling in die tweede helfte dreig om enige positiewe begin tot niet te maak.
  • Celta de Vigo kon sedert die begin van 2019/20 nie daarin slaag om enige van hul sewe LL-wedstryde as weggunstelinge te wen nie (D3, L4). Omdat die span sedert begin Julie nog nie weg van die huis teen enige opposisie gewen het nie (D4, L3), het die span nie hul saak gehelp deur 'n maksimum van een doel op elk van daardie sewe wegreise te registreer nie.
  • Meer onlangs was die punteprobleme egter selfs ernstiger. Altesaam net twee doele in hul laaste vyf LL-wedstryde by alle stadions, albei in die tweede helfte, het hulle in drie van hul vier nederlae hierdie seisoen uitgesluit, en daardie drie nederlae sluit 'n HT-tekort in.
  • Spelers om dop te hou: Josan de Elche was aan die begin van hierdie ronde een van ses spelers wat sy span se aanvangskolf in rugby 2024/21 LL-wedstryde aangeteken het.
  • Celta se Santi Mina is die laaste man wat vir die klub aangeteken het tydens 'n liga-nederlaag. Interessant genoeg het die helfte van hul laaste ses wegwedstryde in die LL 'n 2-1 nederlaag gesien.
  • Warm statistiek: Die HT-uitslag is by die eindfluitjie in elke span se laaste vyf LL-wedstryde herhaal.
Kopwedstryde: ELCHE – CELTA VIGO
03.03.15 LL Keltiese vigo Elche 1: 1
26.09.14 LL Elche Keltiese vigo 0: 1
01.03.14 LL Elche Keltiese vigo 1: 0
29.09.13 LL Keltiese vigo Elche 0: 1
19.02.12 LL2 Elche Keltiese vigo 0: 2

SPANJE: LaLiga – 9ste rondte