💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Europa – Champions League-kwalifisering
Datum: Woensdag 26 Augustus 2024
Begin om 19:00 VK / 20:00 CET
Plek: Brestskiy Streekssportkompleks (Brest).

Die tuisspan moes hard werk om die tweede ronde te haal. In hul eerste wedstryd gee Astana, kampioene van Kazakstan, 'n ware skrik. Maar die Wit-Russiese span het die wedstryd met 'n telling van 6-3 gewen. Al het hulle daardie wedstryd gewen, het die verdediging baie idiotiese kanse prysgegee en was gelukkig dat die opponent nie geslaan het nie.

Die Maroenwittes het dit maklik in hul voorronde gehad. Hulle moes weg teen die Walliese kampioen Connah's Quay Nomads speel. Hulle het in daardie wedstryd die voortou geneem en 'n tweede in 65 aangetekenº minuut om die wedstryd 0-2 te wen. Maar die Wit-Russe moet nie ligtelik opgeneem word nie, veral wat aanvalskrag betref.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: Kop-aan-kop (h2h)

• Dit sal die eerste direkte konfrontasie tussen die twee spanne wees.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: Voorspelling

Die Bosniese klub is tans op 'n wenstreep in alle kompetisies. Hulle het nooit 'n uitdaging in nasionale kompetisies gehad nie, selfs nie weg van die huis nie. Aan die ander kant het die tuisspan 'n reeks nederlae in die Wit-Russiese kampioenskap gely. Hulle is dus onder druk al speel hulle tuis. Maar ons kan 'n fees van doele verwag vir die manier waarop hy teen Astana gespeel het.

Vir die Maroons is dit die tweede wegwedstryd van hul Europese veldtog. Afhangende van hul vertoning in die eerste wedstryd, is daar 'n moontlikheid dat hulle hierdie een sal kry. Die meeste van sy straatgevegte was die afgelope weke gelykop. So ek wed die wedstryd is gelykop op negentig minute en doele aan albei kante van die veld.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: weddery wenke