💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Nederland – Eerste Divisie
Datum: Maandag 12 Oktober 2024
Begin om 19:00 VK / 20:00 CET
Plek: De Vliert ('s-Hertogenbosch).

’n Gebrek aan samehang het FC Den Bosch dié seisoen op die tafel getrek. Dit blyk uit hul drie nederlae in hul laaste vyf ligawedstryde. Die vorige ontmoeting was op pad, en hulle het teen Telstar met 'n telling van 6-1 verloor.

Helmond Sport het tot dusver hierdie seisoen net een oorwinning in hul ses veldtogwedstryde behaal. Hulle is hierdie seisoen onderaan die puntelys in die Eerste Divisie. Kattenmeppers sal die besoek aflê nadat hulle met 1-5 tuis teen mense soos Cambuur op die ligaskedule verloor het.

FC Den Bosch v Helmond Sport kop-aan-kop (h2h)

• Twee van die laaste drie wedstryde het onbeslis geëindig.
  • Albei spanne het in net twee van hul laaste vyf byeenkomste punte aangeteken.
  • Die vorige ontmoeting het tot 'n doellose gelykopuitslag gelei.
  • Die gasheer het sewe van die laaste tien oorwinnings algeheel aangeteken.
  • Die besoeker het in die laaste sewe besoeke nie gewen nie.

Voorspelling FC Den Bosch vs Helmond Sport

Daar is geen twyfel dat die wedstryd 'n affêre met 'n hoë telling sal wees nie, want die vierde plek, Den Bosch, groet die span onderaan die tabel. Daarbenewens is speel by die huis die sterk punt van die Blou-Wit Drake.

Om meer as 2,5 doele te wen, is waarskynlik die beste weddenskap vir wedders, gegewe die bogenoemde moontlikheid van 'n doele-wedstryd op De Vliert. Daarmee saam blyk die tuisoorwinning ook 'n waarskynlike uitkoms in negentig minute te wees.

Om aan die veilige kant te wees, is die geen-trekking-weddenskap op FC Den Bosch teen 'n kans van 1,44 waarskynlik 'n geskikte opsie. Die botsing dui ook op die moontlikheid dat die gasheer een van die twee helftes van die wedstryd sal wen. Met inagneming van die swak vertoning van die besoekende span in die algemeen, lyk dit of die voorstel redelike opbrengste vir wedders sal lewer.