💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Brentford vs Preston North End Kampioenskap voorspelling deur LeagueLane

Engeland – Kampioenskap
Datum: Sondag 4 Oktober 2024
Begin om 14:00 VK / 15:00 CET
Plek: Brentford Community Stadium (Londen).

Dit sal nie 'n baie kenmerkende wedstryd Sondagaand in Londen wees nie, maar die tweede naaswenner teen die negende span in die Kampioenskap-tabel verlede seisoen behoort belangstelling te lok.

Met die tuisspan as gunstelinge, sal die wedstryd waarskynlik stadig en min tellings wees.

Brentford vs Preston North End kop aan kop (h2h)

• Die gasheer het drie van die laaste vyf algehele oorwinnings aangeteken.
  • Die vorige ontmoeting het 'n tuisoorwinning van 1-0 vir die Bees opgelewer.
  • Albei spanne het in vier van die laaste sewe byeenkomste punte aangeteken.
  • Slegs een van die vorige vyf byeenkomste het onbeslis geëindig.
  • Die gasheer het net een keer in nege tuiswedstryde verloor.
  • Die Lilywhites kon nie in drie van hul laaste vier besoeke punte aanteken nie.

Voorspelling Brentford vs Preston North End

Brentford se begin was hierdie seisoen op die verkeerde voet, want hulle het op die pad na mense soos Birmingham met 1-0 verloor. Hulle het egter in die volgende tuiswedstryd teruggekom en al drie punte in 'n 3-0 oorwinning oor Huddersfield geneem.

Sedert hulle teruggekeer het huis toe, kan ons die gasheer se tuisveldvoordeel in die liga ondersteun. Desondanks sal hulle 'n gelykopuitslag van 1-1 weg teen Millwall aanbied in hul laaste ligawedstryd op die program.

Preston North End, aan die ander kant, is op 'n wenlose lopie hierdie seisoen. Begin met 'n 0-1 nederlaag tuis teen Swansea, dinge het vir 'n geruime tyd nie goed gegaan met Preston nie. Die span sal besoek aflê ná 'n tuisnederlaag van 1-0 teen Stoke City in die laaste ligawedstryd.

Onder hierdie huidige vorms lyk tuisoorwinning voltyds 'n redelike opsie. Wedders kan ook saam met Brentford gaan om enige helfte van die wedstryd binne negentig minute te wen. Aangesien dit onwaarskynlik is dat die wedstryd 'n affêre met 'n hoë telling sal wees, sal die wenk onder 3,5 doele goed werk vir wedders.