💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Engeland – Kampioenskap
Datum: Woensdag 28 Oktober 2024
Begin om 20:45 VK/CET
Plek: Vitality-stadion.

AFC Bournemouth is een van twee spanne, buiten Reading, wat hierdie seisoen nog onoorwonne is. Die Cherries sal in die laaste helfte van die skedule 'n 1-1-weglootjie met Watford aanbied.

Bristol City het 'n effense voorsprong van een punt bo die gasheer in die huidige punteleer. Die span het nog nie in drie wedstryde gewen nie, ná 'n 1-1 tuis gelykop met Swansea in die vorige wedstryd. Die Robins het net een van hul sewe ligawedstryde verloor.

Bournemouth vs Bristol City Kop-aan-kop (h2h)

• Slegs een van die laaste vyf byeenkomste het onbeslis geëindig.
  • Die besoeker registreer drie van die laaste vyf algehele oorwinnings.
  • Die vorige ontmoeting het tot 'n 2-2 gelykop teen Bristol gelei.
  • Albei spanne het in net twee van hul laaste vyf wedstryde punte aangeteken.
  • Die gasheer het slegs een oorwinning in die laaste ses wedstryde tuis behaal.

Bournemouth v Bristol City weddery wenke

Bournemouth se ervaring verlede seisoen in die Premierliga het hulle gehelp om 'n onoorwonne lopie in die Kampioenskap hierdie seisoen op hul kalender te handhaaf. Hulle kon nie in net een van hul sewe wedstryde tot dusver op vorm aanteken nie.

Bristol City het 'n indrukwekkende h2h-geskiedenis teen die Cherries tot 2006 gehad. Noudat hulle mekaar weer ontmoet het na 'n 14 jaar onderbreking in hul skedule, word gesê dat die spanne se dinamika dramaties verander het.

Die gashere geniet tuisvoordeel in die wedstryd en het twee gelykopuitslae en 'n gelykopuitslag in hul drie tuiswedstryde hierdie seisoen. Boonop is die Robins ook hierdie kwartaal op 'n onoorwonne streep weg van die huis in die liga.

Op grond van hierdie statistieke sal die tuisspan waarskynlik meer geleenthede in die wedstryd skep met tuisvoordeel en liga-ervaring. Die raad vir Bournemouth om een ​​van die twee helftes te wen, sal waarskynlik handig te pas kom.

Die wedstryd is besig om in 'n heeltydse tuisoorwinning te verander. Om veilig te wees, sal die geen-trekking-weddenskap op AFC Bournemouth waarskynlik die beste weddenskap vir wedders wees om ordentlike opbrengste op die wedstryd te kry.