Benfica vs Rangers wenke, voorspellings, kans

logo

Steven Gerrard se Rangers is onoorwonne in 18 wedstryde in alle kompetisies hierdie seisoen. Die Glasgow-span speel ongelooflike sokker en kry resultate. Die skaduwees van verlede Rangers word rondom Ibrox gesien en Donderdagaand neem Gerrard die span na Portugal om Benfica te pak.

Ranger is op 'n wenreeks van nege wedstryde in alle kompetisies. Hulle beleef 'n uitstekende eerste helfte van die seisoen in Skotland en in die Europa League. Verdediging was die Rangers se visitekaart in 2024-’21. Sewe van hul laaste nege wedstryde het in oorwinnings tot nul geëindig.

Benfica mik daarna om die Skotse reuse te verslaan en die tweede plek in die Portugese Liga NOS te bereik ná ses wedstryde. Selfvertroue is egter nie hoog nie aangesien Lissabon die wedstryd betree, want Benfica kom van 'n 3-0-verlies teen teenstanders Bovista. Dit was 'n verrassende uitslag vir die Arende.

Die nederlaag, wat daartoe gelei het dat Benfica twee doele in die eerste helfte afgestaan ​​het, het 'n lopie van sewe agtereenvolgende oorwinnings in alle kompetisies beëindig. Afrigter Jorge Jesús hoop sy span sal van vorm verander en die drie punte teen Rangers kry.

Benfica vs Rangers weddery kans

Benfica en Rangers lei Groep D van die Europa League. Die twee spanne is gelykop op ses punte elk van die moontlike ses. Benfica het die Europa League afgeskop met 'n oorwinning van 4-2 oor Lech Poznan op wedstryddag een. Die wedstryddag twee oorwinning oor Standard Liege was 'n indrukwekkende 3-0 oorwinning. Die drie doele is in die tweede helfte aangeteken en twee daarvan vanaf die strafskop.

Rangers het Standard Liege op wedstryddag een verslaan met doele in albei helftes. Hulle het die Belge met 2-0 geklop. Rangers het hul wedstryddag 1-oorwinning opgevolg met 'n 0-18-oorwinning oor Lech Poznan. Die Blues het twee skoonblaaie in die Europa League gehou. Vyftien van hul XNUMX wedstryde in alle kompetisies het skoonveld geëindig. Hulle was defensief briljant.

Gerrard se span is nege punte voor Celtic in die Skotse Premierliga. Celtic het twee wedstryde om te speel; Gerrard het Rangers egter uiteindelik teruggebring na die toppunt van Skotse sokker. Donderdagaand se wedstryd sal die eerste van twee opeenvolgende Europa League-wedstryde teen Benfica wees.

Die twee spanne is meer geneig om die ronde van XNUMX te haal. Watter span hierdie Donderdagaand se wedstryd in Lissabon wen, sal ’n regstreekse uitwerking hê op hoe die span tot die uitklopfase deurdring.

Benfica vs Rangers span nuus

Gerrard het Donderdagaand vroeg in die wedstryd net een beseringsprobleem gehad. Die verdediger Nikola Katic sal tot Januarie uit wees met 'n anterior kruisligamentbesering. Selfs sonder Katic in die verdediging, speel Rangers goed en hou teenstanders uit die doel. Rangers het Kilmarnock die naweek geklop danksy 'n James Tavernier-strafdoel in die eerste helfte.

Rangers het 'n merkwaardige lae aantal doele wat afgestaan ​​is. Slegs vier keer het Rangers teenstanders toegelaat om punte aan te teken. Hulle gemiddeld is net 0,22 doele per wedstryd en hulle teken 2,39 doele per wedstryd aan. Tavernier lei Rangers met 10 doele in alle kompetisies en die doelskieter Alfredo Morales het ses doele in alle kompetisies.

Jorge Jesus het drie beseerde spelers by Benfica. Die verdediger Jean-Clair Todibo is buite aksie met 'n Achillespeesprobleem. Jesús was sonder Alejandro Grimaldo en Andre Almedia weens hul onderskeie beserings. Grimaldo het 'n enkelbesering en sal na die internasionale pouse in November terugkeer. Intussen het Almeida 'n knieprobleem en behoort aan die einde van die maand terug te keer.

Duitsland se Gian-Luca Waldschmidt lei die span in doele, met vyf doele in alle kompetisies. Sy ondertekening van Friburgo in die somer het Benfica se aanval verbeter. Waldschmidt het 'n strafdoel op dag twee van die Europa League teen Standard Liege behaal.

Voorspelling Benfica vs Rangers

Albei spanne om punte aan te teken – NEE – WED NOU

Rangers se verdediging was geweldig hierdie seisoen. Die Glasgow-reuse het hierdie seisoen net vier doele afgestaan. Sy organisasie en verdedigende vasberadenheid sal Benfica se kwaliteitskanse laag hou. Rangers het nie rugby in die Europa League gewen nie, en sewe van hul laaste nege wedstryde in alle kompetisies het XNUMX-XNUMX geëindig. Kan Rangers teen Benfica aanteken? Hulle is die groot vraag.

Halftyduitslag: gelykop – WED NOU

In die tweede ronde van die Europa League is Benfica se drie doele teen Standard Liege in die tweede helfte aangeteken. Rangers se wedstryd teen Lech Poznan het die Glasgow-span hul enigste doel in die 68ste minuut van die wedstryd aangeteken. Die eerste helfte van Donderdagaand se wedstryd behoort te sien dat hierdie spanne gevoelens vir mekaar het. As doelwitte bereik word, kan dit eers in die tweede periode bereik word. Benfica se gemiddelde minuut om 'n doel aan te teken is 51 minute, terwyl Rangers se gemiddelde minuut om 'n doel aan te teken 46 minute se wedstryde is.

Onder 2,5 doele aangeteken – WED NOU

Moenie verwag dat hierdie wedstryd 'n hoë-telling-affêre sal wees nie. As doele begin aangeteken word, word verwag dat Benfica met 'n wedstryd sal vertrek. Met die ongelooflike doele wat Rangers afgestaan ​​het, 'n rekord van net vier in 18 wedstryde, behoort wedstryddag drie egter minder as 2,5 doele tussen die klubs aan te teken.

Tien van Rangers se 18 wedstryde in alle kompetisies het geëindig met minder as 2,5 doele aangeteken. Ses agtereenvolgende Rangers-wedstryde het onder 2,5 doele geëindig. Al ses daardie wedstryde het met 2,5-XNUMX oorwinnings vir Rangers geëindig. Slegs twee van Benfica se nege wedstryde in alle kompetisies het geëindig met minder as XNUMX doele aangeteken. Die Arende het 'n paar wedstryde met 'n hoë telling gesien, maar het nie hierdie tyd verdediging gespeel soos die Rangers se agterhoede nie.

Rangers se wenreeks van 18 wedstryde is hierdie week op die spel. Hulle het rugbywedstryde teen Benfica en om 'n oorwinning of gelykop Donderdagaand te eis, sal Rangers in 'n goeie posisie plaas om die top van die pak te wees. Benfica het +5 doele verskil, wat +2 doele beter is as Rangers wat in die wedstryd gaan

Benfica kom van 'n vernederende nederlaag van 3-0 deur Bovista. Hoewel hulle Donderdagaand beter behoort te wees, sal hulle dit moeilik vind om die Rangers af te haal. Verwag minder as 2,5 doele in 'n byeenkoms met 'n lae telling in Lissabon.

Weddery bied Benfica vs Rangers

888 Sport-logo

Gratis weddenskap-terugbetaling tot £50 as DeChambeau by Augusta wen

Promosietydperk is 9 November 00:01 GMT – 12 November Eerste Afskop van Toernooi Rondte 18 – 1+ – Kwalifiserende weddenskappe slegs op 'Finale Posisie' – Minimum weddenskap £1 wen – Weddenskappe op elke sin kwalifiseer met 'n £2-inzet elke manier ( £50 totaal) – Kwalifiserende verloorweddenskappe sal slegs tot £2024 per lid terugbetaal word indien Bryson DeChambeau die 72 Meesters wen – Gratis weddenskappe sal gekrediteer word binne 7 uur na die afsluiting van die toernooi en sal geldig wees vir XNUMX dae – onttrekkingsbeperkings en alle toepaslike bepalings en voorwaardes