💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

vriendelik
Datum: Donderdag 8 Oktober 2024
Begin om 19:45 VK / 20:45 CET
Plek: Koning Boudewijnstadion (Brussel).

België sal weer gasheer wees vir die Olifante van die Wes-Afrikaanse streek vir 'n internasionale vriendskaplike wedstryd nadat hul laaste h2h ontmoeting na negentig minute tot 'n gelykop 2-2 gelei het.

Die Rooi Duiwels sal 'n 13-wedstryd wenreeks oor al die groot toernooie op die skedule ry. Hulle het hul wenreeks afgesluit met 'n tuisoorwinning van 5-1 teen mense soos Ysland in die laaste wedstryd van die UNL-toernooi.

Ivoorkus of Ivoorkus sal hulself ná 'n padverlies bevind ondanks 'n wenreeks van drie wedstryde op hul agenda voor daardie verlies. Hulle was laas in die Afrikabeker-toernooi en is met ’n telling van 2-1 deur Ethiopië verslaan.

België vs Ivoorkus Kop-aan-kop (h2h)

• Die spanne het net een keer ontmoet en die uitslag was 2-2 gelykop.

Voorspelling België vs Ivoorkus

Die Rooi Duiwels was die ware gunstelinge in die laaste Wêreldbeker-toernooi en hul sterk span, insluitend groot name soos Romero Lukaku, Mertens, De Bruyne, ens., kon enige tyd 'n probleem vir die opponent se onderste lyn skep. negentig minute.

België het veldvoordeel vir die wedstryd en net drie nederlae in hul laaste 30 tuiswedstryde in alle groot kompetisies op die kalender wys hul goeie vorm in Brussel. Met hul beste vorm sedert 2014, is dit onwaarskynlik dat die Rooi Duiwels in hul laaste h2h-ontmoeting na die Ivoorkus sal val.

Ivoorkus het twee nederlae in hul laaste vyf wedstryde op die kalender gehad. Die span kom ná 'n nederlaag weg van die huis en Patrice Beaumelle het nie veel tyd om sy span van daardie nederlaag te herstel nie, veral teen 'n span vol sterre tuis.

Met dit in gedagte, sal die veiligste weddenskap vir wedders 'n tuisoorwinning vir België wees met 'n -1 voorgee in terme van algehele vorm en spansterkte. Verder is die Olifante meer fisiek in die middel, wat op minder doele dui. Daarom sal die wenk onder 3,5 doele nuttig wees in die doelgebied.