💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Barnsley vs Bournemouth Kampioenskap Voorspelling deur LeagueLane

Engeland – Kampioenskap
Datum: Vrydag 4 Desember 2024
Begin om 17:30 VK / 18:30 CET
Plek: Oakwell (Barnsley).

Oakwell sal die span wat die tweede plek in die tabel beklee teen die span in die 12de plek in die liga hierdie seisoen soos dit staan ​​teëkom. Barnsley het die afgelope tyd 'n verbetering in hul veldtog getoon deur 19 punte van 5 oorwinnings en 4 gelykopuitslae in 15 ligawedstryde by te voeg.

Aan die ander kant het Bournemouth die geleentheid verloor om die tafel te lei na twee opeenvolgende wedstryde sonder 'n oorwinning in hul skedule. Met 27 punte uit 7 oorwinnings en 6 gelykop uit 15 drieë, is die besoeker net een punt weg van die bopunt van die ligalys.

Barnsley vs Bournemouth Kop-aan-kop (h2h)

• Die besoeker is onoorwonne in die laaste vyf byeenkomste.
  • Twee van hul laaste vier wedstryde het gelykop geëindig.
  • Die vorige ontmoeting het 'n wegholoorwinning van 0-1 vir die Cherries opgelewer.
  • Albei spanne het in vier van hul laaste vyf wedstryde punte aangeteken.
  • Die Cherries het drie van hul laaste vyf oorwinnings algeheel aangeteken.
  • Die gasheer het nie in die laaste vier tuiswedstryde gewen nie.

Voorspelling Barnsley vs Bournemouth

Barnsley het teruggekeer na die Kampioenskap met die finale oorwinning op skedule. Die gashere geniet tuisvoordeel en het net een van hul laaste vyf tuiswedstryde verloor. Dit plaas hulle in 'n gemaklike posisie, maar hulle het nie vir vier h2h-wedstryde met die besoeker tuis gewen nie.

Intussen was Bournemouth sterk in hul ontmoetings met die gasheer. Die gerelegeerde span het meer LP-ervaring, wat hulle voor in die wedstryd plaas. Die besoeker het net een van hul laaste ses wedstryde hierdie seisoen verloor.

Volgens die statistieke is dit waarskynlik dat die besoeker meer kanse in die wedstryd sal skep. 'n Weddenskap op Bournemouth sal waarskynlik wedders se beste weddenskap op die wedstryd wees. Daarmee saam die raad vir die besoekende span om een ​​van die twee helftes van die negentig minute te wen.