Atalanta vs Liverpool wenke, voorspellings, kans

logo

Premierliga-leiers, Liverpool, gaan na Bergamo vir die eerste been van 'n kop-aan-kop-wedstryd teen Atalanta. Verlede seisoen se kwarteindronde verwelkom die 2019-kampioene in die Stadio Atleti Azzurri d'Italia. Die plek is weens opknappingswerk nie vir Atalanta se Kampioeneliga-wedstryde in 2019-’20 gebruik nie. La Dea het al drie die Champions League-groepwedstryde tuis gespeel teen Milaan se San Siro. Die beperkinge van die familie behoort 'n groot skouspel te wees.

Liverpool is die enigste Champions League Groep D-span wat 'n 100% wenrekord het. Die Reds was nie oortuigend in hul eerste twee ligawedstryde nie. Hy het Ajax met 1-0 geklop danksy ’n seldsame eie doel. Die tweede wedstryd met Midtjylland het 2-0 geëindig danksy twee doele in die tweede helfte. Dit het die Reds 55 minute geneem om die Dene af te rond.

Atalanta het Midtjylland op wedstryddag een met 4-0 verslaan en op wedstryddag twee met 2-2 gelykop teen Ajax gespeel. Atalanta het rustyd met 2-0 agtergeloop voordat hulle 'n terugkeer gemaak het wat hulle amper laat wen het. Die Bergamo-klub wen die naweek met 2-1 teen Crotone in Serie A. Luis Muriel se dubbelslag het die klub se oorwinning verseker.

Jurgen Klopp se span het 'n vroeë doel aan West Ham afgestaan, maar het teruggekom om 2-1 te wen danksy 'n Mohamed Salah-strafdoel en 'n tweede helfte van Diogo Jota. Klopp het probleme met beserings en met 'n massiewe wedstryd teen Manchester City die naweek, kan hy baie na hul kant toe draai vir die midweekwedstryd.

Atalanta vs Liverpool weddery kans

Liverpool is onoorwonne in vyf agtereenvolgende wedstryde in alle kompetisies. Hulle het hul teenstanders oor dié vyf wedstryde met 9-4 uitoorlê. Baie is gemaak van Liverpool se swak verdedigende doeletellingrekord hierdie seisoen. Hy het 17 doele in 11 wedstryde in alle kompetisies toegelaat. Die Reds laat 1,55 doele per wedstryd toe. Sewe van daardie 17 doele het in een wedstryd gekom toe Aston Villa die Reds verstom het.

Trek daardie sewe doele af en Liverpool se verdedigingsrekord lyk baie beter. Sy doele-rekord sal 0,91 doele per wedstryd wees as die Aston Villa-wedstryd van sy wedstrydlys verwyder word. Liverpool het 27 doele in alle kompetisies aangeteken teen 'n gemiddeld van 2,45 per wedstryd.

Atalanta is onoorwonne in twee van hul laaste drie wedstryde in alle kompetisies. Dea vaar goed in Serie A ondanks die onlangse nederlaag teen Sampdoria tuis. Gian Piero Gasperini se span het ná die sege oor Crotone in die tweede plek ingeskuif.

Soos Liverpool, het Atalanta 'n moeilike naweek tuiswedstryd. Hulle speel tuis teen Inter Milan voor die internasionale pouse. Hierdie spanne het nog nooit tevore in Europese kompetisies ontmoet nie. Albei is vooruitdenkende kante wat die ander sal aanval.

Atalanta v Liverpool nuus

Klopp is beseer en sal na verwagting die naweek sy span na Manchester City verlaat. Virgil van Dijk is vir die langtermyn uit met 'n graad 3 ACL-besering. Fabinho sal waarskynlik nie speel nie weens 'n dyspierbesering. Dit kan dalk vir die naweek teen Manchester City gered word. Rhys Williams sal waarskynlik met Joe Gomez gepaar word. Selfs al is Joel Matip fiks om te speel, sal Klopp hom waarskynlik vir die naweek verlaat.

Klopp het Nat Phillips Saterdag in die sentrale verdediging teen West Ham begin en die man van die wedstryd-eerbewys opgeëis. Daar word egter verwag dat Phillips in Augustus verkoop sou word en is nie in Liverpool se Champions League-lys ingesluit nie. Naby Keita, Kosta Tsimikas, Thiago Alcantara en Matip is gereed vir die laaste fisieke voorbereidingstoetse voor die span se reis na Italië.

Gasperini kan Dinsdagaand sonder vier spelers wees. Robin Gosens en Marten De Roon word tans as twyfelaars gelys. Gosens kry 'n spiervermoeidheid terwyl De Roon van 'n hou herstel. Mattia Caldera het 'n spierprobleem wat hom waarskynlik tot ná die internasionale pouse buite aksie sal hou. Marco Carnesecchi het positief getoets vir COVID-19. Dit is nie bekend wanneer hy sal terugkeer nie.

Voorspelling Atalanta vs Liverpool

Uitslag tweede helfte: Liverpool wen – WED NOU

Liverpool het oorwinnings in die tweede helfte in elk van hul laaste drie wedstryde in alle kompetisies behaal. Die twee doele wat teen Midtjylland aangeteken is, het in die tweede helfte gekom. Gesonde verstand sal ons laat glo dat Liverpool Atalanta sal verbysteek soos die wedstryd vorder danksy beter fiksheid. Gasperini is 'n briljante afrigter, so verwag dat hy Klopp takties aanpak.

Diogo Jota om enige tyd aan te teken - WED NOU

Dit was nie lank nie of Diogo Jota het homself op Anfield begin bewys. Die Portugese heelagter veg vir 'n gereelde plek in Liverpool se beginspan en Roberto Firmino kan Dinsdagaand rus sodat Jota kan begin. Jota het vier doele in nege wedstryde in alle kompetisies aangeteken. Hy het verlede week die wendoel teen Midtjylland aangeteken en dit opgevolg met die wendoel teen West Ham. Hy maak gemiddeld 'n doelwit elke 108,75 minute in alle kompetisies.

Meer as 3,5 doele aangeteken – WED NOU

Vergeet die 2,5 doele Dinsdagaand. Hulle is twee spanne met goeie tellings wat die nag in Bergamo kan verlig. Atalanta se twee Champions League-wedstryde hierdie seisoen het met meer as 3,5 doele geëindig. Sewe van Atalanta se agt wedstryde in alle kompetisies hierdie seisoen het geëindig met meer as 3,5 doele aangeteken. Dit is 'n vloeiende aanvallende span, maar hy is ook skuldig aan doele afstaan. Atalanta het teenstanders 15 keer toegelaat om aan te teken teen 'n gemiddeld van 1,88 per wedstryd.

Vyf van Liverpool se 11 wedstryde in alle kompetisies het met meer as 3,5 doele geëindig. Liverpool se verdediging ly aan beserings, wat Atalanta vanaand kan bevoordeel. Enigiemand wat hoop Liverpool sal Italië toe gaan en Atalanta klop, moet weer dink. La Dea is 'n goeie span met 'n briljante afrigter.

Liverpool het die mees talentvolle span. Hul talent moet hulle lei tot 'n oorwinning in 'n tellingwedstryd. Moenie verbaas wees as Liverpool 'n doel afstaan ​​voordat hulle dit uitsorteer nie. Klopp sal van sy spelers roteer, maar sal steeds ’n baie sterk span vorm. Die Reds sou na verwagting oorwinning behaal in 'n riller by Bergamo.

Atalanta vs Liverpool weddery bied

888 Sport-logo

Gratis weddenskap-terugbetaling tot £50 as DeChambeau by Augusta wen

Promosietydperk is 9 November 00:01 GMT – 12 November eerste afskop van die eerste rondte van die toernooi – 18+ – Kwalifiserende weddenskappe slegs op 'Finale Posisie' – Minimum weddenskap £1 wen – Weddenskappe op elke sintuig kwalifiseer Sluit aan met 'n £1 elke rigting weddenskap (£2 in totaal) – Kwalifiserende verloorweddenskappe sal slegs tot £50 per lid terugbetaal word indien Bryson DeChambeau die 2024 Meesters wen – Gratis weddenskappe sal gekrediteer word binne 72 uur na die sluiting van die toernooi en sal geldig wees vir 7 dae – onttrekkingsbeperkings en alle toepaslike bepalings en voorwaardes