💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

Duitse Bundesliga
Datum: Saterdag 17 Oktober 2024
Begin om 17:30 VK / 18:30 CET
Plek: Schuco Arena.

Die Beiere is nou in gevaar ná die nederlaag teen Hoffenheim. Hulle het 'n oorwinning van 4-3 oor Hertha behaal om 'n stelling te maak, maar dit was steeds nie op die vlak wat ons nou van 'n 3-punt-oorwinning verwag nie.

En dit is in dié scenario dat Die Blauen verskyn, ’n span wat eers aan die einde van verlede seisoen na die eerste afdeling gevorder is. Die gefrustreerde en vasberade Beiere behoort 'n velddag teen hierdie nederige teenstander te hê.

Hulle het ook 'n indrukwekkende h2h-rekord oor die jare teen hierdie teenstander (soos byna elke span in Duitsland die geval is).

Verwag waarskynlik 'n groot oorwinning van Bayern München hierdie Saterdag.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: kop-aan-kop (h2h)

• Die laaste keer toe die twee mekaar op die veld die stryd aangesê het, het die verdedigende kampioene ’n oorwinning van 0-1 behaal.
  • Hulle het ook agt van hul vorige nege wedstryde gewen.
  • Sedert 1997 het hy net twee keer teen sy mededinger verloor.
  • In die afgelope 14 jaar het die gashere nog nooit ’n doel by dié stadion aangeteken nie.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: Voorskou

Uwe Neuhaus se manne het op die laaste dag weg van die huis met 1-0 verloor, teen Werder Bremen. Nadat die tuisspan 'n doel op die 20ste verdoel hetº minuut van VAR, het hulle sewe minute later met nog 'n doel daarvoor vergoed en die voortou behou tot die eindfluitjie.

Intussen het Hans-Dieter Flick se aanklagte 'n 4-3-oorwinning verlede week tuis teen Hertha behaal. In 'n aanvallende meesterklas het Robert Lewandowski al vier doele vir die heersende Europese kampioen aangeteken. Trouens, hy het die wenner op 90+3 geplaas.rd minuut.

Voortaan is die Beiere maklik die beste span ter wêreld op die oomblik, en is vasbeslote om verlede seisoen se heldedade weer eens te herhaal.

Hulle staar 'n pas bevorderde span teë met geen topvliegervaring nie. En dadelik is dit 'n ongelyke wedstryd.

Verder het Flick se manne ook 'n dominante h2h-rekord teen hierdie teenstander. Hulle sal probeer om 'n onberispelike vertoning te lewer en in die proses die herinnering aan Hoffenheim se nederlaag probeer uitvee.

Met hierdie waarnemings in gedagte, behoort Bayern München die drie punte te verseker, en dit ook in styl.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: weddery wenke

• Bayern München -1.5 Asiatiese voorgee @ 1.60 (3/5)
  • Meer as 2,5 doele deur die span van Bayern München teen 1,60 (3/5).

Op soek na meer speletjies? lees alles Duitse Bundesliga voorspellings hier of spring na ons hoofblad sokker wenke bladsy.

????Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.