💡Direkte bron van LEAGUELANE.com. Vir daaglikse winsgewende wenke besoek hul skakel PREMIUM VOORSPELLINGS.

die Spaanse liga
Datum: Sondag 18 Oktober 2024
Begin om 17:30 VK / 18:30 CET
Plek: Mendizorrotza-stadion (Vitoria-Gasteiz).

Alavés sukkel om hul verdediging in vorm te hou, en die ses doele wat hulle tot dusver in vyf wedstryde afgestaan ​​het, is 'n duidelike voorbeeld van hul swak winspunt.

Om tuis te speel is hul grootste bate en die tuisoorwinning van 1-0 oor Athletic Bilbao sal die spelermoraal verbeter.

Elche is bo die gashere in die tabel, al is hy 'n bevorderde span in die mengsel. Hulle het gemengde vorm op die veldtog getoon en alle waarskynlike resultate op die vorm in drie drieë aangeteken.

Die span is onoorwonne in hul laaste twee wedstryde, ná 'n doellose gelykop-uitslag tuis teen Huesca in hul vorige wedstryd op die liga-kalender.

Kop-aan-kop Alaves vs Elche (h2h)

• Die besoeker registreer drie van die laaste vyf algehele oorwinnings.
  • Die vorige ontmoeting het tot 'n doellose gelykopuitslag gelei.
  • Die twee spanne het in ses wedstryde nie punte aangeteken nie.
  • Slegs een van die laaste ses wedstryde het onbeslis geëindig.
  • Die gashere het net een van hul sewe tuiswedstryde verloor.
  • Die besoeker kon nie in drie van hul laaste vyf besoeke punte aanteken nie.

Voorspelling Alaves vs Elche

Alves geniet veldvoordeel in die wedstryd en het net een van hul laaste drie wedstryde in die veldtog verloor. Boonop is die tuisspan van sy eerste liga-oorwinning in dié tydperk herstel en sal dié vorm in die volgende wedstryd probeer verbeter.

Elche is onoorwonne in hul laaste twee wedstryde, maar hul swak verdediging sal waarskynlik nie El Glorioso se aanvalle vir 90 minute deurstaan ​​nie, veral in hul nuwe vorm. Die tuisspan het slegs een van die laaste sewe h2h tuiswedstryde met die bevorderde span verloor.

Op grond van hierdie statistieke lyk 'n voltydse tuisoorwinning na die ideale opsie. Wedders is egter beter daaraan toe met die wenk vir Alaves om enige deel van die wedstryd binne negentig minute te wen. Met 'n kans van 1,44, verseker dit meer sekuriteit vir wedders om ordentlike opbrengste te verdien.

Die puntegemiddeld was ook laag vir albei spanne hierdie seisoen. Maar die wedstryd sal waarskynlik 'n bietjie aksie halfpad deur sien. Die wenk vir meer as 1,5 doele met kans van 1,57 sal waarskynlik genoeg wees vir die doelgebiedvereiste.